Fredman Professional Kitchen System mukana Finnjävelin keittiössä – katso uusi tositv-sarja!

9.4.2016

Fredman Group on mukana suomalaista fine dining -ruokaa tarjoavan ravintola Finnjävelin arjessa ja markkinoinnissa. Eskimo sponsoroi ravintolan perustamisesta kertovan tositv-ohjelman syntyä ja Fredman Professional Kitchen keittiön arjen sujumista.

Fredman Professional Kitchen System -järjestelmän avulla keittiön johtaminen ja omavalvonta suoritetaan täysin digitaalisesti. Pitkälle automatisoidut lämpötilan mittaukset ja raportoinnit tallentuvat tietoturvalliseen pilvipalveluun, johon voi lisätä keittiökohtaiset suunnitelmat ja dokumentit. Raportit, muistutukset ja hälytykset hoituvat helposti. Fredman Professional Kitchen System jopa ennakoi huoltotarpeita.

Finnjävelin keittiössä Fredman Professional Kitchen System säästää aikaa omavalvonnan rutiineista. Näin henkilökunnalla on mahdollisuus tehdä työtä, joka on heidän todellinen intohimonsa. Fredman on toimittanut Finnjävelin henkilökunnan käyttöön myös korkealaatuiset Vikan-välineet keittiön puhdistamiseen.

Finnjävelin perustamisesta ja avauksesta kertova, kahdeksanosainen tositv-sarja on nähtävissä 28. huhtikuuta 2016 alkaen Katsomo.fi:ssä ja myöhemmin MTV3-kanavalla. Eskimo sponsoroi tv-sarjan tuotantoa.

Tv-ohjelman aikataulu: 

Sarjan ensimmäinen jakso                          TO 2.6. 20:30-21:00 MTV3
Jakson uusinta                                               SU 5.6. MTV3 ja KE 8.6 MTV3
Sarjan uusin jakso näytetään joka torstai ja uusinnat sunnuntaisin ja keskivikkoisin.

MTV3 kanavan lisäksi sarjan uusintoja on nähtävillä SUB-tvssä.

 

http://www.mtv.fi/finnjavel

Fredman Group