MUUTOS: FREDMAN-KONSERNIN TYTÄRYHTIÖT ALOITTAVAT TOIMINTANSA VASTA 1.7.2016

11.5.2016

Fredman-konsernin tytäryhtiöt Fredman Professional Kitchen Oy ja Fredman Operations Oy aloittavat toimintansa ennakkotiedoista poiketen vasta 1. heinäkuuta. Ehdimme teille jo ilmoittaa, että tytäryhtiöt ovat toiminnassa kesäkuun alusta alkaen, joten pyydämme teitä ystävällisesti huomioimaan uuden aikataulun.

 

Fredman-konsernin hallinnollisten asioiden edistäminen on edennyt suunnitelmien mukaan, mutta käytännön asioiden järjestäminen on vienyt meiltä hieman oletettua enemmän aikaa. Haluamme varmistaa asioiden sujuvuuden teidän kannalta, joten halusimme ottaa asiassa aikalisän.

 

Lähetämme teille uusien tytäryhtiöiden tarkemmat tiedot kesäkuun puolivälissä.

 

Tytäryhtiöistä Fredman Professional Kitchen Oy keskittyy myyntiin horeca-toimialalle, etenkin ammattikeittiöasiakkaille uudella Fredman-brändillä, ja Fredman Operations Oy tuotannon, logistiikan ja konsernin hankintapalveluiden lisäksi kuluttajaliiketoimintaan Eskimo-brändillä.

 

Lisätietoja:

 

Markku Lukkari, asiakkuusjohtaja, markku.lukkari@fredmangroup.com, puh. 050 068 2605

Pirjo Kuvaja, talousjohtaja, pirjo.kuvaja@fredmangroup.com, puh. 050 541 8487

Peter Fredman, toimitusjohtaja, peter.fredman@fredmangroup.com, puh. 050 401 1616

Fredman Group