Fredman live!

19.10.2016

Nyt sekin on avattu, nimittäin ”suora yhteys” Fredman-demokeittiöstä ammattikeittiöihin. Järjestimme asiakkaillemme ensimmäisen webinaarin viime viikolla. Vieraaksemme pöydän ääreen oli saapunut kaksi vakumoinnin asiantuntijaa: keittiömestari Kim Palhus ja Finnvacumin tuotepäällikkö Kimmo Remes, jotka jakoivat kanssamme monipuolista osaamistaan.

Aloite nettikoulutuksen järjestämiseen tuli suoraan eräältä kunta-asiakkaaltamme. Keittiön väki toivoi enemmän koulutuksia ja kertoi, että niihin osallistuminen koko henkilöstön voimin on toisinaan kovin hankalaa ja etenkin matkustamisen vuoksi liian aikaa vievää. Saimme ehdotuksen: ”Mitä jos koulutus järjestettäisiinkin meidän atk-luokassa?” Ja tottahan toki se onnistui.

Tavoitteenamme on luoda keittiöammattilaisille älykäs työympäristö. Yhdelle se tarkoittaa mahdollisimman hyvin toimivaa, kaikki tuotantotavat huomioivaa, ergonomista työtilaa ja toiselle se syntyy hyödyntämällä digitaalisia työvälineitä. Oli kyseessä sitten ruokahävikkiä ennakoiva järjestelmä, keittiön johtamiseen tarkoitettu työväline, sähköinen tilausjärjestelmä tai verkkokoulutus, on tärkeää, että keittiön arki helpottuu niin, että kokeille jää enemmän aikaa sille tärkeimmälle: ruoan valmistamiselle ja parhaiden makujen luomiselle.

Keittiöhenkilökunta jos kuka osaa multitaskaamisen. Tämänkään webinaarin aikana kattiloiden kilke ei loppunut hetkeksikään; webinaarin osallistuttiin atk-luokassa järjestetyn koulutuksen lisäksi kirjaimellisesti patojen ääreltä.

Webinaaripalautteet olivat niin rohkaisevia, että jatkossa verkkokoulutuksia tullaan järjestämään muistakin aiheista. Siihen asti asiakaspalvelumme palvelee puhelimen lisäksi verkopalvelun chatissa ja asiakaspäällikkömme auttavat täydellisen keittiön tavoitteluissa.

 

Elina Kiiski
brändijournalisti
Fredman Group Oy

Fredman Group