Fredman Pro -mobiilisovellus keittiön johtamiseen ja omavalvonnan rutiinien hoitamiseen

16.12.2016

Fredman Pro on ammattikeittiöiden johtamiseen ja omavalvonnan automatisoimiseen Suomessa kehitetty palvelu. Se on täysin laiteriippumaton ja skaalautuva, joten se sopii niin pienten kuin suurien ammattikeittiöiden johtamiseen.

Palvelun avulla aikaa vievät omavalvonnan rutiinit automatisoidaan, mittausdata tallentuu antureista suoraan pilvipalveluun ja riskitilanteista saadaan hälytykset tekstiviestinä tai sähköpostitse. Henkilökunta saa keittiön päivittäisistä tehtävistä muistutukset mobiililaitteeseen tai perinteiseen käsipäätteeseen, jolla myös kuitataan tehtävät hoidetuksi. Tuloksena keittiöstä poistuvat kynät ja ruutulehtiöt, aikaa säästyy ja ruokahävikin määrä vähenee.

Tammikuusta alkaen Fredman Prota voi ohjata mobiilisovelluksella, jota käytetään älypuhelimella tai tabletilla. Testikäyttäjinä toimineet Restelin kokeneet työntekijät ovat kiittäneet mobiilisovelluksen helppokäyttöisyyttä ja sitä, että sen myötä omavalvonnan tulosten käsin kirjaaminen loppuu keittiöstä kokonaan.

Restelin sadassa toimipisteessä kevään 2017 aikana käyttöön otettava sovellus vie keittiön johtamisen digiaikaan. Kaikki työtehtävät esimerkiksi keittiön siivoukseen, omavalvontaan ja pintapuhtausnäytteisiin liittyen käydään läpi mobiilisovelluksella: tehtävät on aikataulutettu, ja käyttäjää ohjataan tekemään ne tiettynä päivänä.

”Keittiöiden toimintaa johtavan näkökulmasta puolestaan yksi tärkeä valintakriteeri Fredman Prolle on viranomaisvaatimusten jatkuva ajan tasalla oleminen. Fredman Pron käyttöönoton myötä voimme keskittyä keittiössä siihen, mistä asiakas maksaa ja nostaa samalla laatua ja toiminnan tehokkuutta”, sanoo ruokatuotantopäällikkö Ville Parkkinen Resteliltä.

Lisätietoja tulevasta Fredman Pro -mobiilisovelluksesta kerrotaan tammikuussa 2017.
Yhteydenotot: johtaja Markku Lukkari, Fredman Professional Kitchen Oy, puh. 0500 682 605, markku.lukkari@fredmangroup.com

Fredman Group