FREDMAN PRO -MOBIILISOVELLUS KEITTIÖN JOHTAMISEEN JA OMAVALVONNAN RUTIINIEN HOITAMISEEN

12.1.2017

Fredman Pro on ammattikeittiöiden johtamiseen ja omavalvonnan automatisointiin Suomessa kehitetty digitaalinen palvelu. Se säästää runsaasti aikaa, ja on laiteriippumaton ja skaalautuva, joten palvelu sopii sekä pienten että suurten ammattikeittiöiden johtamiseen. Fredman Pro -palvelulla on hoidettu ammattikeittiöiden omavalvontaa jo yli kymmenen vuoden ajan.

Tammikuussa palvelu siirtyy uudelle aikakaudelle Fredman Pro -mobiilisovelluksen lanseerauksen myötä. Jatkossa keittiön johtaminen onnistuu helposti myös älypuhelimella tai tabletilla.

Palvelun avulla aikaa vievät omavalvonnan rutiinit automatisoidaan, mittausdata tallentuu antureista suoraan pilvipalveluun ja riskitilanteista saadaan hälytykset tekstiviestinä tai sähköpostitse. Henkilökunta saa keittiön päivittäisistä tehtävistä muistutukset mobiililaitteeseen tai perinteiseen käsipäätteeseen, jolla myös kuitataan tehtävät hoidetuksi. Tuloksena keittiöstä poistuvat kynät ja ruutulehtiöt, aikaa säästyy ja ruokahävikin määrä vähenee.

Mobiilisovelluksen testikäyttäjinä toimineet Restelin kokeneet työntekijät ovat kiittäneet palvelun helppokäyttöisyyttä ja sitä, että sen myötä omavalvonnan tulosten käsin kirjaaminen loppuu keittiöstä kokonaan. Restelin sadassa toimipisteessä kevään 2017 aikana käyttöön otettava sovellus vie keittiön johtamisen digiaikaan. Kaikki työtehtävät esimerkiksi keittiön siivoukseen, omavalvontaan ja pintapuhtausnäytteisiin liittyen käydään läpi mobiilisovelluksella: tehtävät on aikataulutettu, ja käyttäjää ohjataan tekemään ne tiettynä päivänä.

  • Keittiöiden toimintaa johtavan näkökulmasta puolestaan yksi tärkeä valintakriteeri Fredman Prolle on viranomaisvaatimusten jatkuva ajan tasalla oleminen. Fredman Pron käyttöönoton myötä voimme keskittyä keittiössä siihen, mistä asiakas maksaa ja nostaa samalla laatua ja toiminnan tehokkuutta, sanoo ruokatuotantopäällikkö Ville Parkkinen Resteliltä.

Lue lisää ja katso videot palvelun käytöstä: www.fredmanpro.com

Tutustu palvelupaketteihin ja osta Fredman Pro.

Lisätiedot: johtaja Markku Lukkari, Fredman Professional Kitchen Oy, puh. 0500 682 605, markku.lukkari@fredmangroup.com

 

Fredman Group