ESKIMO-brändi auttaa kuluttajaa valitsemaan oikein

11.6.2018

Kotitalouksien ruokahävikki on yksi suurista kestävän kehityksen haasteista. Siksi olemme kevään aikana aloittaneet brändiuudistuksen, jossa yli 50 vuotta vanha ESKIMO-brändi saa uuden vision ja suunnan.

ESKIMO:n uusi slogan on ”Vähemmän hukkaa ja hävikkiä = Enemmän aterioita”. Tavoitteenamme on klassisen ESKIMO-brändin avulla viestiä kuluttajille hävikin vähentämisen tärkeydestä ja antaa siihen vinkkejä ja apua.

Kotitalouksien ruokahävikin vähentäminen on yksi kansainvälisistä kestävän kehityksen tavoitteista. Yrityksenä haluamme näyttää esimerkkiä, miten yritykset voivat brändeillään tukea kestävän kehityksen arvoja. Suomalaisena brändinä ESKIMO tekee osansa.

Tutustu ESKIMOn tarinaan täällä.

Loimme brändille uuden rohkean vision

ESKIMO:n tavoitteena on ponnistella kestävän huomisen puolesta. Haluamme brändillä edistää kestävää kehitystä.

ESKIMO-tuotteet ovat tuttuja kaikissa suomalaisissa kodeissa. Tuotteilla on helppo valmistaa hyvää ruokaa perheelle ja ystäville, säilyttää jämät ja tehdä niistä uusia aterioita. Täydellisessä keittiössä ei tuhlailla!

Suomalaisissa kotikeittiöissä on ollut tapana, että kaikki herkut hyödynnetään, säilötään ja kierrätetään. Tuotteidemme avulla kuluttaja pystyy säätelemään kulutusta ja vähentämään hävikkiä vastuullisesti.

Tuotteissa käytetään mahdollisimman ekologisia materiaaleja. Yritysten on tehtävä kaikkensa ilmastonmuutoksen ehkäisemiseksi ja vastattava kuluttajien vaatimuksiin ympäristön huomioimisesta.

Tuotteet valmistetaan Suomessa, tehtaallamme Raumalla. Vastuullinen kuluttaminen on perheyrityksellemme ykkösasia. Siksi autamme kuluttajaa valitsemaan kestäviä ja vastuullisia tuotteita.

Ruokaturvan puolesta, ilmastonmuutosta ehkäisemässä

ESKIMO tukee ruoka-apua antavia järjestöjä vahvasti vuoden 2018 aikana. Se solmii yhteistyön aiheen parissa työskentelevien organisaatioiden kanssa ja osallistuu tapahtumiin, joissa lisätään tietoisuutta ruokahävikistä.

Ruoka-avun antaminen on yhtiömme arvojen mukaista jo pidemmältä ajalta. Muistan, kun jo 80-luvulla kävimme isän kanssa viemässä kertakäyttöastioita Veikko Hurstille, kun hän järjesti ruoka-apua Hakaniemessä.

ESKIMO-tuoteperheeseen kuuluu leivinpapereiden, folioiden ja pakasterasioiden lisäksi suodatinpusseja, muffinivuokia ja pakastus- ja paistopusseja. Tulossa on myös uusia ekologisia tuotteita. Pysy kuulolla!

Kesän aikana ESKIMO uudistuu myös visuaalisesti ja viimeistään heinäkuussa on lisää kerrottavaa.

Kesäterveisin

Clas Fredman
Toimitusjohtaja
Fredman Group Oy

ESKIMO on hävikinvähentäjä – Ole sinäkin!

Fredman Group