Tervetuloa tutustumaan Fredmanin tehtaalle

26.9.2018

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan yritykseemme ja tuotantoomme keskiviikkona 3.10.2018

Olemme suomalainen perheyritys, jota johdetaan toisessa polvessa. Tehtaamme Rauman Lapissa toimii esimerkkinä ympäristöä kunnioittavana tuotantolaitoksena. Me Fredmanilla olemme parhaita makuja ja ruokaelämyksiä etsivien palveluksessa. Paranamme jatkuvasti toimintaamme kaikilla osa-alueilla jatkaessamme taisteluamme parhaiden makujen puolesta.

Fredmanin omistama ESKIMO on vuonna 1963 rekisteröity tavaramerkki. Kotikulinaristien suosimia ESKIMO-tuotteita on valmistettu jo yli 50 vuoden ajan ruoan laittoa, säilömistä ja kuljettamista varten.  Valmistamme myös ammattikeittiöiden arvostamia Fredman-työvälineitä, kuten Elmu®kelmua, suodatinpusseja, leivinpaperia, foliota ja Carita-kuituliinaa.

Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä näkemään, kuinka kotimaiset Avainlippu-tuotteemme valmistuvat.

Tehdaskierroksen jälkeen tarjoamme pullakahvit.

TAPAHTUMA-AIKA

03.10.2018 klo 10:00 -15:00

TAPAHTUMAPAIKKA

Eurajoentie 10, Rauma, Suomi

Vierailijan ohje: Saapuminen Fredmanin tehtaalle

 

Tervetuloa meille! Suomen suurimmat, yhtäaikaiset avoimien ovien päivät järjestetään jälleen 1.–7.10.2018. Tervetuloa meille -viikon aikana upeat yritykset ja yhteisöt ympäri Suomen avaavat ovensa yleisölle erilaisten tapahtumien merkeissä. 

Lisätietoja: https://tervetuloameille.suomalainentyo.fi/

 

Fredman Group