Nimitys Fredman Professional Kitchen Oy:n organisaatiossa

3.10.2018

Ville Parkkinen on nimitetty keittiömestariksi Fredman Professional Kitchen Oy:hyn 6.8.2018. Villen vastuulla on Fredman Food Tech asiakkaiden liiketoiminnan tukeminen, huolenpito sekä koulutussisältöjen kehittäminen ja konseptointi. Työtään hän tekee tiiviisti asiakasrajapinnassa. Ville on ravintola-alan huippuammattilainen, joka on aiemmin työskennellyt mm. Restelillä, Sodexolla ja Apetitilla tuote- ja konseptikehityksessä.

Nimitys liittyy Fredman-konsernin strategian seuraavien askelien mahdollistamiseen. Fredman tavoittelee kasvua ja kansainvälisyyttä Fredman Food Tech -palveluilla. Strategisena tavoitteena on rakentaa Fredmanista ammattikeittiöiden johtamisen edelläkävijä.

Lisätietoja: keittiömestari Ville Parkkinen, puh. 050 310 4821 sekä toimitusjohtaja Markku Lukkari, Fredman Professional Kitchen Oy, puh 050 068 2605. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@fredmangroup.com

Fredman Group