Fredman Food Tech ehdolla PRO2019 Innovaatio-sarjassa

26.11.2018

PRO2019 finalistit on valittu

PRO-palkintojen ja gaalan tarkoituksena on antaa tunnustusta horeca-alan parhaille. Samalla juhlistetaan alan kovaa osaamista ja kohennetaan koko alan arvostusta. Olemme ehdolla Innovaatio-sarjassa Fredman Food Tech -palveluillamme.

Innovaattori luo ihmeen

Innovaatio on askel eteenpäin. Se on kykyä nähdä ja uskallusta yrittää. Tässä sarjassa palkitaan toimialaa merkittävästi eteenpäin vievä innovaatio. Innovaatio voi olla uusi toimintatapa, selkeälinjainen uudistus, palvelu tai tuote, teknologia tai liikeidea. Se on jotakin uutta ja mullistavaa. PRO-palkinnon arvoisen innovaation takaa löytyy uudistumiseen myötämielisesti suhtautuva organisaatio, joka haluaa toiminnallaan uurtaa uusia, ennen kulkemattomia uria. Innovaatio muuttaa meitä. Koskettaa, tai vaikuttaa – tekee tulevaisuudesta aina aavistuksen verran parempaa. Rohkea innovaattori katsoo eteenpäin ja ymmärtää muutoksen hyödyt.

Tutustu PRO-finalisteihin ja osallistu ehdokkaiden huikeaan loppukiriin! Kannusta, kommentoi ja perustele vielä lisää, miksi oman suosikkisi tulisi saada haluttu PRO-tunnustuspalkinto? Finalistin saamat perustelut ratkaisevat – mitä sinä osaat kertoa vielä ehdokkaasta tuomaristolle? Anna sanallisen arkun avautua ja pistä parastasi. Kannustuskommentointi on avoinna aina 16.12.2018 saakka. 

Kaikki PRO2019-finalistit on nähtävissä osoitteessa propalkinnot.fi/finalistit

Kannustuskommentteja Fredman Food Tech -innovaatiolle voi antaa täällä: propalkinnot.fi/finalistit/fredman-food-tech

Tunnustuspalkinnot jaetaan to 31.1.2019 PRO-gaalassa, Finlandia-talo, Helsinki

Lisätietoja: propalkinnot.fi

 

Fredman Group