Yrsa Landsdorff Fredman Operations Oy:n liiketoimintajohtajaksi

17.12.2018

Nimitys Fredman Operations Oy:n organisaatiossa

KTM Yrsa Landsdorff aloittaa Fredman Operations Oy:n liiketoimintajohtajana 7.1.2019.

Yrsan vastuulla on Fredmanin päivittäistavaroiden myynti, markkinointi ja ESKIMO:n brändikehitys. Yrsan toimipiste tulee olemaan Espoossa Fredmanin pääkonttorilla. Yrsa raportoi toimitusjohtajalle Per-Henrik Hagbergille ja tulee olemaan Fredman Operations Oy:n johtoryhmän jäsen. Yrsalla on paljon kokemusta kansainvälisestä kaupasta ja hän on työskennellyt aiemmin Fiskarsilla myynnin, markkinoinnin ja brändien parissa.

Nimitys liittyy Fredman-konsernin strategian seuraavien askelien mahdollistamiseen. Yksi Fredman Operations Oy:n päätavoitteista on uusien palvelu- ja tuotekonseptien kehitys ja niiden myötä tapahtuva kilpailuaseman vahvistaminen. Strategisena tavoitteena on rakentaa ESKIMO:sta kotikeittiöiden ykkösbrändi ja laajentaa palvelutarjontaa myös Suomen ulkopuolelle.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Per-Henrik Hagberg, Fredman Operations Oy, puhelimitse 0400 382 315 tai sähköpostitse: per-henrik.hagberg@fredmangroup.com

Fredman Group