Fredman Group Oy:n uusi tytäryhtiö Fredman Perfect Kitchen Oy aloittaa 1.1.2019

19.12.2018

Tiedote

Fredman Professional Kitchen Oy jakautuu osakeyhtiölain mukaisella osittaisjakautumisella yhteen uuteen perustettavaan osakeyhtiöön, Fredman Perfect Kitchen Oy:hyn 31.12.2018. Jakautumisella Fredman Professional Kitchen Oy siirtää palveluliiketoimintansa Fredman Perfect Kitchen Oy:lle. Fredman Professional Kitchen Oy jatkaa edelleen Fredman Group -konsernin HoReCa-liiketoiminnan harjoittamista.

Toimitusjohtajaksi Peter Fredman

Fredman Group -konsernin uusi yhtiö, Fredman Perfect Kitchen, tulee jatkossa harjoittamaan ja kehittämään konsernin palveluliiketoimintaa. Palveluliiketoiminta sisältää digitaalisen omavalvonnan ja keittiöiden johtamiseen kehitetyt Fredman Food Tech -palvelut. Uuden yhtiön toimitusjohtajana tulee toimimaan Peter Fredman, joka jatkaa myös perheyrityksen emoyhtiön Fredman Group Oy:n hallituksen puheenjohtajana.

Tavoitteena kansainvälistyminen

Konserniuudistuksen taustalla on Fredman Groupin uusi strategia, jonka keskiössä ovat kansainvälistyminen, keittiöille suunnatun palveluliiketoiminnan kasvattaminen ja tuotantokeskeisyydestä ylivoimaisen asiakaskokemuksen tarjoamiseen keskittyminen. Digitalisoituminen avaa suuria mahdollisuuksia kaikille yrityksille. Verkossa erilaisten aihepiirien ympärille rakentuvat yhteisöt, verkostot sekä kaupankäynnin ja asiakaspalvelun sähköistyminen mullistavat maailmaa enemmän kuin mikään muu asia vuosikymmeniin.

”Tavoitteenamme on kasvaa ja kansainvälistyä uutta osaamista ja verkostoja yhdistämällä. Uskomme, että ammattikeittiöt kautta maailman voivat hyötyä suomalaisesta teknologiaosaamisesta, josta yrityksellämme on vuosikymmenten kokemus”, sanoo Fredman Groupin hallituksen puheenjohtaja Peter Fredman.

Lisätietoja
Hallituksen puheenjohtaja Peter Fredman, Fredman Group Oy, puh. 050 4011 616, peter.fredman@fredmangroup.com

Fredman Group on suomalainen perheyritys, joka tavoittelee täydellistä keittiötä ja taistelee parhaiden makujen puolesta. Yhdistämme tietoa, teknologiaa ja monipuolista ammattitaitoa paremman ruoan puolesta. Olemme ruokaturvallisuuden, omavalvonnan ja keittiöjohtamisen, ammattikeittiöiden korkean hygieniatason turvaamisen ja ruokahävikin vähentämisen taitureita. Asiakkaiden kanssa yhdessä kehitetyt Food Tech -palvelut ovat mukana sadoissa ammattikeittiöissä tehostamassa keittiön johtamista ja omavalvontaa. Fredmanin työvälineet, kuten Carita-liinat, Comple-ateriapalvelujärjestelmä ja Elmukelmu, tunnetaan kaikissa suomalaisissa ammattikeittiöissä. Fredman Group Oy:n liikevaihto tytäryhtiöineen on noin 24 miljoonaa euroa. Konserni työllistää noin 80 henkilöä.

Fredman Group