Oulun Baari valitsi Fredman Food Tech -palvelut

16.1.2019

OULUN BAARI DIGITALISOI RAVINTOLOIDENSA OMAVALVONNAN

Oulun Baari on monipuolinen liikenneasema, joka tunnetaan maukkaasta lounaasta, grilliherkuista ja erinomaisesta palvelusta. Perheyrityksen nuoret dynaamiset osaajat halusivat digitalisoida omavalvonnan ja johtaa toimintoja tiedolla. Oulun Baarissa on Fredmanin toimittamat digitaaliset omavalvontapalvelut varmistamassa ravintolan ruokaturvallisuutta.

Fredmanin älykkäät keittiönjohtamispalvelut automatisoivat ravintoloiden arkirutiineja ja helpottavat keittiöhenkilökunnan työtä minimoimalla ruoanlaitosta ja asiakaspalvelusta aikaa pois vieviä toimenpiteitä. Digitaalinen omavalvontasuunnitelma ja mobiilisovelluksen käyttöönotto nostivat tekemisen tason vastaamaan nykyajan vaatimuksia.

Katso videolta Jussi Jaakkolan ja Oulun Baarin tarina, ole hyvä.

Fredman Food Tech -palvelut ovat ammattikeittiöiden johtamiseen ja omavalvonnan rutiinien automatisoimiseen Suomessa kehitettyjä digitaalisia palveluja. Ne sopii niin pienten kuin suurien ammattikeittiöiden tiedolla johtamiseen, ajan säästämiseen ja riskien minimointiin. Fredman Pro on integroitu ravintolan päivittäisiin prosesseihin ja laitteisiin ja tiloihin asennettavat Kitchen Robo anturit keräävät keittiötietoa vuorokauden ympäri.

Fredman Group