PRO2019 Innovaatio-palkinto Fredman Food Tech -palvelukokonaisuudelle

4.2.2019

Fredman Food Tech -palvelukokonaisuus palkittiin Innovaatio-sarjan voittajana torstaina 31.1.2019 järjestetyssä PRO-gaalassa.

Finlandia-talossa järjestetyssä PRO-gaalassa juhlittiin 17. kerran ammattitaitoa ja osaamista. Ravintola-, kahvila- ja suurkeittiöammattilaisista poimittiin 15 kategoriassa parhaat. Suomen parhaan ravintola-alan innovaation palkinto jaettiin tänä vuonna toista kertaa.

Hallituksen puheenjohtaja Peter Fredman, toimitusjohtaja Markku Lukkari ja brändijournalisti Riikka Raatikainen vastaanottivat Innovaatio-sarjan palkinnon tyytyväisinä: tie kynien ja ruutupaperien maailmasta digitaaliseen tiedon keräämiseen on ollut vaativa, joten arvostus ja tunnustus tuntuvat hyvältä. Jo ehdokkuuden tultua julki he saivat kannustavaa palautetta.

Peter Fredman näkee, että suomalaisilla on valtavan hyvät mahdollisuudet tuoda gastronomiaan uusia asioita:

– Meillä on puhtaat raaka-aineet, mutta myös tieto-taitoa. Food Tech on vastuullisuudesta huolehtimiseen keskeinen työkalu, joka vapauttaa aikaa parhaiden makujen valmistamiseen.

Maailma muuttuu, ja toimialan on ratkottava isoja vastuullisuuteen ja läpinäkyvään toimintaan linkittyviä kysymyksiä.

Suomalainen Fredman Food Tech on ammattikeittiöiden ja ravintoloiden omavalvontaan sekä keittiöiden tiedolla johtamiseen suunniteltu palvelukokonaisuus. Se skaalautuu niin pienten kuin suurten ammattikeittiöiden tarpeisiin. Se vapauttaa työaikaa omavalvonnan rutiineista parhaiden makujen valmistamiseen, minimoi ruokaturvallisuusriskit ja auttaa pienentämään hävikin määrää.

Palvelukokonaisuudessa Fredman Pro -mobiilisovellus on integroitu ravintolan päivittäisiin prosesseihin, ja laitteisiin ja tiloihin asennettavat Kitchen Robo sensorit keräävät tietoa keittiöstä vuorokauden ympäri. Chefstein® kerää ruokaturvallisuuteen, keittiöhygieniaan, hävikkiin ja kestävään kehitykseen liittyvät tiedot yhdeksi näkymäksi helpottamaan johtamista ja toiminnan jatkuvaa kehittämistä.

Lisätietoja: propalkinnot.fi

Fredman Group