Fredman ja Kiilto helpottavat ammattikeittiöitä palveluidensa välisellä integraatiolla

6.2.2019

Tarjoamme Fredman Pro:sta Kiillon HygiNet®-työkaluun integraatiota, joka mahdollistaa kahden palvelun sujuvan käytön ja liikkumisen niiden välillä yhdellä kirjautumisella.

HygiNet®-työkalun voi jatkossa linkittää Fredman Pro -palveluun

Kun haluat täydentää Fredman Pro -palvelua Hyginet-työkalulla, palveluiden välinen integraatio linkittää Kiillon siivoussuunnittelun vaivattomasti osaksi digitaalista omavalvontaanne. Kun Fredman Pro muistuttaa siivoukseen liittyvästä tehtävästä, työntekijäsi tarkistavat helposti siihen liittyvät menetelmät, pesuaineet ja välineet HygiNetistä. Palveluiden käyttö yhdessä sujuu joustavasti, sillä kahteen eri sovellukseen kirjautumiselle ei ole tarvetta.

HygiNet® – digitaalisen hygieniasuunnittelun työkalu

Siivoussuunnitelmasi ovat aina ajan tasalla ja helposti löydettävissä, kun vaihdat paperiset dokumentit HygiNet®-työkaluun. HygiNet® kokoaa kaikki siivoukseen tarvitut työohjeet sekä käytössä olevien pesuaineiden tuotekortit ja käyttöturvallisuustiedotteet yhteen osoitteeseen. Kun Fredman Pro muistuttaa siivoukseen liittyvästä tehtävästä, työntekijäsi siirtyvät helposti tarkastamaan, miten se tehdään oikein. Selkeät ohjeet auttavat perehdytyksessä ja parantavat siivouksen laatua. Hygieniasuunnittelu useassa toimipisteessä on yksinkertaista, sillä ylläpidät ja muokkaat kaikkien kohteiden tietoja samalla työkalulla. HygiNet®-työkalun on kehittänyt kotimainen Kiilto, jonka puhtaus- ja hygienia-asiantuntijat auttavat sinua tarvittaessa toimipisteidesi siivoussuunnittelussa. Lue lisää täältä.

Fredman Pro – ei huolta, ei paperia, ei unohtuneita tehtäviä

Fredman Pro on Suomessa kehitetty palvelu omavalvonnan digitalisoimiseen ja se sopii niin pienten kuin suurien ammattikeittiöiden johtamiseen. Palvelun avulla poistat keittiöstä turhat paperit, ja saat käyttöösi mobiili- ja verkkosovelluksen, sekä digitaaliset mittalaitteet omavalvonnan kirjauksia varten. Palvelun hälytysten avulla varmistat, että kriittiset toimenpiteet tulevat tehtyä oikea-aikaisesti ja oikein. Omavalvonnan kirjaukset tallentuvat suoraan pilvipalveluun, joten säästät aikaa ja tehostat toimintaasi. Fredman Pro on osa laajempaa Fredman Food Tech -palvelukokonaisuutta.

Jos haluat aktivioida HygiNet® integraation Fredman Pro -palveluun, löydät myyntimme yhteystiedot täältä.

Fredman Group