Fredman mukana vähentämässä päästöjä

29.3.2019

Nyt jo kymmenet yritykset ovat tekemässä Isoa juttua ja aikovat vähentää päästöjään yhteensä miljoona tonnia vuoteen 2030 mennessä. Myös Fredman on mukana päästövähennystalkoissa.

Olemme sitoutuneet vähentämään energiankulutustamme 15 % ja hiilidioksidipäästöjämme edelleen 30 % seuraavan viiden vuoden aikana. Lisäksi puhumme ilmastotavotteista henkilökunnallemme ja asiakkaillemme, edistämme henkilökuntamme ilmastotietoutta, huomioimme ilmastoystävälliset vaihtoehdot kaikissa hankinnoissamme ja selvitämme mahdollisuutta ottaa käyttöömme lisää aurinkoenergiaa. Jo nyt kaikki käyttämämme sähkö tulee alkuperäsertifioiduista uusiutuvista energianlähteistä. Raportoimme ilmastovaikutuksestamme CDP:n kautta vuosittain.

Mikä on Iso juttu?

Iso juttu on S-ryhmän kampanja, johon niin kumppaniyritykset kuin yksityishenkilöt ovat tervetulleita vähentämään päästöjä. Ilmastonmuutoksen etenemisen voi vielä pysäyttää, mutta työllä on kiire. Yhdessä voimme saada aikaan isoja juttuja.

Ison jutun yhtenä tavoitteena on vähentää yhdessä kumppaniyritysten kanssa miljoona tonnia päästöjä vuosien 2015 ja 2030 välillä. Miljoona tonnia on iso juttu – se on saman verran kuin 8 miljoonaa automatkaa Rovaniemeltä Helsinkiin tai yli 100 000:n suomalaisen vuosittaiset päästöt.

Lisätietoja: isojuttu.fi

Fredman Group