ESKIMO®-tuotteiden pakkaukset ovat uudistuneet

18.4.2019

ESKIMO®-tuotteiden pakkaukset ovat uudistuneet. Kesän 2019 aikana uudet pakkaukset tulevat kauppoihin. Löydät ne jatkossa pakkausvärin mukaan:

  • Mustissa pakkauksissa myytävät ESKIMO® Premium -tuotteet ovat ammattikeittiöissäkin käytössä olevia folio- ja alumiinituotteita, jotka kestävät kuumia ja haastavia olosuhteita.
  • Vihreissä pakkauksissa myytävät ESKIMO® Eko -tuotteet on valmistettu uusiutuvista raaka-aineista ja ne ovat täysin kierrätettäviä.
  • Sinisissä pakkauksissa myytävät ESKIMO® Hävikinvähentäjä -tuotteet sopivat ruoansäilytykseen ja esimerkiksi pakastukseen. Tuotteet on valmistettu muovista. Hävikinvähentäjiin kuuluu muun muassa kaikkien tuntema aito ja alkuperäinen Elmu®kelmu.

ESKIMO® Eko -tuoteperhe kertoo Fredman Groupin vastuullisuusvisiosta

Kuluttajabrändi ESKIMO® ponnistelee kestävän huomisen puolesta yhdessä kuluttajien kanssa. Fredman Group on linjannut, että vuoteen 2030 mennessä kaikki sen valmistamat tuotteet ovat ekologisia ja täysin kierrätettäviä. ESKIMO® on vuonna 1963 rekisteröity tavaramerkki. Se tunnetaan paperi-, pahvi- ja kartonkitarvikkeista. ESKIMO® auttaa kuluttajia ruoan valmistamisessa, säilömisessä ja säilyttämisessä. ESKIMO®-tuotteilla keittiö toimii vastuullisesti kestävän huomisen puolesta.

Lisätietoja: www.eskimofinland.fi ja www.ekoeskimo.fi

Fredman Group