Fredman vastuullisten edelläkävijöiden joukossa

3.5.2019

Elintarvikeala solmi Suomen ensimmäisen materiaalitehokkuuden sitoumuksen tämän vuoden alussa. Sitoumuksella vähennetään ruoan valmistuksen, jakelun ja kulutuksen ympäristövaikutuksia. Sitoumuksessa ovat mukana elintarviketeollisuus, kauppa ja pakkausala. Sitoumuksen tavoitteisiin päästään yrityksissä tehtävillä konkreettisilla materiaalitehokkuustoimilla, jotka parantavat myös yritysten kilpailukykyä ja tuovat säästöjä. Valtion kestävän kehityksen yhtiö Motiva käy paraikaa keskusteluja sitoumusten laajentamisesta myös muille toimialoille.

Fredmanin lupaus on vastuullisuusvisiomme mukainen:

  • lisäämme kierrätettävien tuotteiden määrää
  • lisäämme uusiutuvista raaka-aineista valmistettujen tuotteiden määrää

niin, että vuonna 2030 kaikki tuotteemme ovat ylläolevan mukaisia.

Lisätietoja: Marju Vroman, vastuullisuuspäällikkö, Fredman Group, marju.vroman@fredmangroup.com tai puh. 050 464 5223

Fredman Group