HMSHost Finland turvaamassa lentomatkustajien ruokaturvallisuutta Fredmanin kanssa

17.6.2019

Helsinki-Vantaan lentokentällä 18 ravintolaa operoiva HMSHost Finland tarjoaa lentomatkustajille palan suomalaista gastronomiaa ja kotimaista Food Techiä.

HMSHost Finland on valinnut kotimaisen Fredmanin toimittamat digitaaliset omavalvontapalvelut varmistamaan ravintoloidensa ruokaturvallisuutta ja vapauttamaan työaikaa parhaiden makujen valmistamiseen.

Katso videolta keittiömestarin Mikko Lahtisen ja HMSHost Finlandin tarina!

Fredman Food Tech -palvelut ovat ammattikeittiöiden johtamiseen ja omavalvonnan rutiinien automatisoimiseen Suomessa kehitettyjä digitaalisia palveluja. Ne sopii niin pienten kuin suurien ammattikeittiöiden tiedolla johtamiseen, ajan säästämiseen ja riskien minimointiin. Fredman Pro on integroitu ravintolan päivittäisiin prosesseihin. Laitteisiin ja tiloihin asennettavat Kitchen Robo anturit keräävät keittiötietoa vuorokauden ympäri.

Fredman Group