UUTTA: Carita® Arkki Bio ja Original uudistuivat

7.11.2019

Carita® Arkki Bio ja Carita® Arkki Original -tuotteet täydentävät Fredmanin suosittua Carita-tuoteperhettä. Pakkaukseen valmiiksi arkitetut liinat vastaavat toiveisiin vaihtoehdosta rullaliinoillemme.

Uudistunut pakkaus

Carita Arkki -kuituliinat ovat pakattu ekologiseen kartonkipakkaukseen, jonka suuri annosteluaukko helpottaa tuotteen käyttöä. Olemme korvanneet pakkauksen muovisen kantokahvan uudella kartonkisella versiolla helpottaaksemme pakkauksen kierrättämistä ja seinälle ripustamista.

CARITA® ARKIT VALMISTETAAN NYT FSC®-SERTIFIOIDUSTA PUUKUIDUSTA

Carita® Arkki Original ja Carita® Arkki Bio valmistetaan FSC-sertifioidusta puukuidusta, kuten muutkin Carita-kuituliinamme. 

Carita Arkki -kuituliinoja voi käyttää turvallisesti ruoanvalmistuksessa, sillä kaikki  Carita-kuituliinamme ovat tutkitusti elintarvikekelpoisia. Liina huuhdellaan aina käytön jälkeen ja asetetaan kuivumaan ilmavasti.

Carita Arkit ovat saatavilla mm. Fredmanin verkkokaupasta:
https://shop.fredmangroup.com/puhdistus-ja-hygienia/carita-yleisliinat.html

Kysy saatavuutta myös omasta tukustasi!

MIKÄ ON FSC?

Forest Stewardship Council®in (Hyvän metsänhoidon neuvoston) FSC-sertifikaatti on osoitus vastuullisesta metsänhoidosta. Käyttämämme FSC Mix-merkityn tuotteen raaka-aineesta on vähintään 70 % peräisin FSC-sertifioidusta metsästä ja enintään 30 % kontrolloiduista lähteistä. Tavaramerkissämme on aina tunnistekoodi, jolla tuotteen alkuperä voidaan jäljittää.

FSC-sertifioitujen tuotteiden kysyntä on jatkuvassa kasvussa. Yhä useammat kuluttajat ja toimijat haluavat ostaa vastuullisia tuotteita ja raaka-aineita. FSC-merkitty tuote kertoo tuotteen tulevan hyvin hoidetuista metsistä. Valitsemalla FSC-merkityn tuotteen yritykset ja kuluttajat edistävät parempaa metsänhoitoa maailmanlaajuisesti.

Lisätietoja: Fredmanin asiakaspalvelu, sähköpostitse asiakaspalvelu@fredmangroup.com tai puhelimitse 010 411 0700

Puhelun hinta: 8,35snt/puhelu + 16,69snt/min (alv 24%)

Fredman Group