Fredman-pursotinpussituoteperhe laajenee uudella värillä

13.12.2019

Fredman-pursotinpussit ovat suomalaisen keittiöammattilaisen arvostama täydellinen työväline. Voit käyttää sitä koristelun ja leivonnan lisäksi ruoanvalmistuksessa. Kertakäyttöiset muoviset pursotinpussit ovat hygieenisiä ja helppokäyttöisiä.

Pursotinpussia voit käyttää joko sellaisenaan, tai yhdistämällä siihen pursotuspään. Pussien pursotuspää on umpinainen, jolloin voit leikata päähän juuri sopivat kokoisen aukon. Pursotinpussia leikatessa sinisen värin erottaa selkeästi, jolloin löydät leikatun kärjen helposti ja vältät ruokaturvallisuusriskit.

Uuden sinisen Fredman-pursotinpussin tilavuus on 3L ja lämmönkesto on -20°C –  +95°C

Saatavilla Fredmanin verkkokaupasta:
https://shop.fredmangroup.com/

Fredman sininen pursotinpussi 3L 
Tuotenumero: 8895
Mitat: 260 x 510 mm
Myyntierän koko: 1 rll/ltk
Määrä: 100 kpl/rll
Materiaali: LDPE-muovi
Tuotteen kierrätys: muovi- tai energiajätteen mukana

Kysy saatavuutta myös omasta tukustasi!

Lisätietoja: Fredmanin asiakaspalvelu, puh. 010 411 0700 tai asiakaspalvelu@fredmangroup.com  ja Fredman Professional Kitchen asiakaspäälliköt.

Kunnianhimoiset keittiöammattilaiset ja parhaat maut ansaitsevat elintarviketurvalliset työvälineet. Fredmanille Professional Food Contact tarkoittaa ammattilaisten työvälineeltään vaatimaa laatua. Fredman-työvälineet on kehitetty vaativille käyttäjille ammattikeittiöön. Parhaiden makujen valmistamiseen, säilyttämiseen, kuljettamiseen ja keittiön puhdistamiseen.

Fredman Group