Nimityksiä Fredman Professional Kitchen Oy:n organisaatiossa

17.12.2019

Orhan Özgür on nimitetty asiakaspäälliköksi 10.12.2019 alkaen Fredman Professional Kitchen Oy:hyn. Orhan vastaa myynnistä nimetyissä ravintolaketjuasiakkuuksissa Suomessa ja Baltiassa. Orhan työskentelee mielellään asiakkaiden parissa. Hän raportoi toimessaan operatiiviselle johtajalle Jori Lukkarille.

Jori Lukkari nimitetään operatiiviseksi johtajaksi 1.1.2020 alkaen. Jori on aiemmin toiminut asiakkuusjohtajana Fredman Professional Kitchenillä. Jori tulee toimimaan Suomen ja Baltian Horeca-myynnin ja asiakaspalvelun esimiehenä. Hän vastaa 20 suurimman ketjun asiakkuudesta ja myynnistä sekä asiakasketjujen ja logistiikkakumppaneiden yhteistyöstä. Jori raportoi toimessaan toimitusjohtaja Markku Lukkarille.

Lisätietoja: Markku Lukkari, toimitusjohtaja, Fredman Professional Kitchen Oy, markku.lukkari@fredmangroup.com tai puh. 0500 682 605

Fredman Group