UUTTA: Comple®-kartonkivuokatuoteperhe laajenee uudella värillä

13.1.2020

Kestävää ja kierrätettävää Comple-kartonkivuokaa on nyt saatavilla myös toivotulla ruskealla värityksellä.

Comple-kartonkivuoka soveltuu kylmälle ja lämpimälle ruoalle ateriapakkaukseksi. Vuoka suljetaan Comple-rasiansuljentalaitteella käyttämällä PET-kalvoa. Comple-kartonkivuoat ovat suunniteltu aterioiden kuljettamiseen pitkiäkin matkoja joko kuumana tai kylmänä. Kartonkivuoka sopii Comple-lämpölaatikkoon yhdessä muiden Comple-tuotteiden kanssa. Lämpölaatikoissa ateriat säilyvät lämpiminä (väh + 60°C) jopa kaksi tuntia.

Comple-kartonkivuoka on ammattilaisen valinta ruoan kuumentamiseen, pakastamiseen, säilyttämiseen ja kuljettamiseen turvallisesti. Kartonkivuoan lämmönkesto on -40ºC – 200ºC (max. 200ºC 30 minuutin ajan).

Kartonkivuoka kierrätetään käytön jälkeen kartonkijätteeseen lajiteltuna.

Uudet ruskeat Comple-kartonkivuoat ovat saatavilla Fredmanin verkkokaupasta:
https://shop.fredmangroup.com/

Comple® kartonkivuoka PET-pinnoitteella 7,5dl ruskea
Tuotenumero: 78099
Mitat: 190x150x45mm, 750ml
Myyntierän koko: 500 kpl/ltk
Materiaali: kartonki PET-pinnoitteella
Tuotteen kierrätys: kartongin keräyspiste

Kysy saatavuutta myös omasta tukustasi!

Suomalainen metsä on täynnä ruokaa, puhtautta ja parhaita raaka-aineita. Kartonkisen Comple®-vuoan alkuperä on suomalaisessa metsässä. Puukuitupohjainen, vuosikymmenten kehitystyön tuloksena syntynyt Comple®-vuoka on suomalaisen keittiöammattilaisen arvostama, täydellinen työväline.

Fredman Group