Keittiösi muuttuu, oletko valmis?

22.1.2020

keittäjä

Me Fredmanilla tavoittelemme täydellistä keittiötä ja sinulle se voi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että juuri sinun keittiösi on se johon ammattilaiset jonottavat päästäkseen töihin ja josta ihmiset puhuvat innostuneesti. Keittiösi muuttuu, oletko valmis?

Keittiönjohtaminen muutoksen keskiössä

Vierähtikö vuosi keittiössä kiireen keskellä? Riittikö osaavaa henkilökuntaa kaiken hoitamiseen? Komeileeko Oiva-raportissa edelleen hymynaama? Entä, mitenköhän asiakkaat. Vieläkö he tulevat syömään tämänkin vuoden puolella? Uusia eväitä uuden vuoden kohtaamiseen tarvitsee varmasti itse kukin.

 Mietitään hetki jaksamistasi, keittiönjohtamista ja keittiösi muutosta.

Olen puolentoista vuoden ajan jakanut ilosanomaa Fredmanilla matkasta kohti täydellistä keittiötä. Pelkkää sanahelinää? Ei todellakaan, vaan tavoittelemme täydellistä keittiötä aktiivisesti asiakkaidemme arjessa. Tästä meillä on todisteena monta tyytyväistä asiakasta, jotka ovat hypänneet mukaan tälle matkalle. Keittiösi muuttuu tulevan vuosikymmenen aikana valtavasti!

Keittäjä johtamisen ja jaksamisen muuttajana

Onko keittäjä ihmemies? Ei vaan sinun ja keittiösi johtamisen ja jaksamisesi muuttaja. Aloitetaan yhteinen projekti, jossa puretaan keittiösi arki auki ja mietitään yhdessä miten muutamme toiminnan tehokkaaksi ja työntekijäystävälliseksi. 

Tehdään keittiöstäsi se keittiö johon ihmiset jonottavat päästääkseen töihin ja josta puhutaan innostuneesti.

Täydellisen keittiön raaka-aineet

Raaka-aineet täydelliseen keittiöön ovat:

  • Keittiöprosessien järkeistäminen ja prosessien tehokkuuden maksimointi 
  • Viranomaisvaatimusten täyttäminen helposti Fredman Pron avulla 
  • Keittiön kylmä- ja astianpesukonelaitteiden lämpötila- ja huoltoseuranta Fredmanin hoiviin 
  • Työhyvinvoinnin ja jaksamisen mittaaminen Fredmanin avulla.

Uusi vuosi ja entistä paremmat kujeet

Uusi vuosi tuo tullessaan perinteisesti uudet kujeet ja näin myös meillä. Me Fredmanilla lyömme kokonaan uuden vaihteen päälle ja teemme keittiösi ruokaturvallisuuden valvonnasta vielä helpompaa ja houkuttelevampaa.

Tulossa on jotain sellaista, joka räjäyttää pankin ja mullistaa keittiöjohtamisen. Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa siitä mitä tuleman pitää ja pysy kanavalla. Voit tilata uutiskirjeemme suoraan tästä ja lisäksi voit tilata meiltä ilmaisen kartoituksen keittiöösi tästä

Tätä herkkua riittää kaikille! 

Ville Parkkinen 
#keittaja

Fredman Group