Fredman julkistaa Paras Eettinen ravintola -voittajan Gastro-messuilla

9.3.2020

Food Tech -palveluillaan ammattikeittiöiden toimialaa uudistava Fredman julkistaa Paras eettinen ravintola -voittajan 11.3.2020 Gastro Helsinki 2020 -messuilla. Parhaan Eettisen ravintolan tittelistä kilpailee useita ravintoloita. 

Paras Eettinen -kategorian voittaja julkistetaan keskiviikkona 11.3.2020 osana 50 parasta ravintolaa -äänestystä Gastro Helsinki 2020 -messuilla Helsingin Messukeskuksessa.  

Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2020 -äänestyksessä palkitaan ja nimetään horeca-alan ammattilaisten ja asiantuntijoiden valitsemat Suomen tämän hetken 50 parasta ruokaravintolaa sekä eri sarjojen parhaat ravintolat.  Äänestys järjestetään jo 12. kerran 

Äänestäjiksi kutsuttiin yli 1000 ravintola-alan vaikuttajaa. Vastausaika oli helmikuussa. 

Paras Eettinen -kategoriassa kriteereinä ovat samat arvot, joita Fredman yrityksenä tukee: ekologisuus, eettisyys, ruokahävikki ja sosiaalinen vastuu. Ravintolan konsepti näyttää tietä muille alan toimijoille kestävän kehityksen mukaisesta ravintolatoiminnasta. 

Kansainvälistyvä ja vastuullinen Fredman 

Fredman tunnetaan ammattikeittiöissä Food Tech -palveluistaan ja sekä kuluttajille- että ammattikeittiöille myytävistä tuotteista kuten Elmu®kelmusta ja Carita®-liinasta. Ammattikeittiöille suunnattu teknologia-alusta Fredman Chefstein® lanseerataan tänä keväänä.  

Yrityksen vastuullisuusvision mukaan kaikki tuotteet ovat kierrätettäviä ja valmistettu uusiutuvista raaka-aineista vuoteen 2030 mennessä. 

Lue lisää Fredmanista yrityksenä.

Fredman on perheomisteinen suomalaisyritys, joka tavoittelee täydellistä keittiötä vähentämällä ruokahävikkiä ja lisäämällä ruokaturvallisuutta vastuullisilla ja kierrätettävillä tuotteilla sekä tekemällä ammattikeittiöistä älykkäitä työympäristöjä. Yhdistämme tietoa, teknologiaa ja monipuolista ammattitaitoa paremman ruoan puolestaVastuullisuusvisiomme mukaan vuoteen 2030 mennessä kaikki tuotteemme ovat sekä kierrätettäviä että valmistettu uusiutuvista raaka-aineista. Yrityksen juuret ovat Euran Paperi Oy:ssä vuodessa 1937. Fredman Group Oy:n liikevaihto tytäryhtiöineen on noin 25 miljoonaa euroa. Konserni työllistää noin 85 henkilöä Espoossa ja tehtaallamme Raumalla. 

Lisätietoja: Riikka Raatikainen, Brand and Communication Manager, sähköpostitse riikka.raatikainen@fredmangroup.com tai puhelimitse 044 076 9171 

Fredman Group