Viisi vinkkiä jokaiseen ammattikeittiöön

17.3.2020

keittäjä

Me Fredmanilla kannamme huolta sinusta ja asiakkaistasi. Palvelumme ja työvälineemme on kehitetty palvelemaan ammattikeittiöitä parhaalla mahdollisella tavalla. Alla jaan tietoa palveluistamme ja työvälineistämme, sekä viisi vinkkiäni jokaiseen ammattikeittiöön.

Data on keittiön arvokkain raaka-aine

Fredman Pro -palvelun avulla pystyt keskittymään asiakkaistasi huolehtimiseen ja voit antaa meidän huolehtia keittiöstäsi. Fredman Pro anturit mittaavat ja varmistavat laitteittesi lämpötilaseurannan. Valvonnan ja datan avulla varmistat, että kylmiöissäsi elintarvikkeesi ovat oikeissa lämpötiloissa ja valmistat asiakkaille aina turvallista ruokaa.

Hygienian merkitys korostuu

Hygienian merkitys korostuu näinä päivinä. Carita-siivousliina on erinomainen vaihtoehto tehostettuun siivoukseen kertakäyttöisyyden vuoksi. Kumihanskojen käyttö on nyt enemmän pakko, kuin suositus tällä hetkellä. Tässäkin on hyvä muistaa, että hanskoja tulee vaihtaa useasti. Fredmanilta löytyy laaja valikoima erilaisia ja eri kokoisia suojakäsineitä.

Hygieniamittaukset ovat tehokas keino selvittää ja varmistaa ruokaturvallisuus. Fredman Hygineo -pintapuhtausmittauksella saat 15 sekunnissa tietoon mitattavan pinnan puhtaustason. Näin pääset heti ja nopeasti reagoimaan esimerkiksi heikentyneeseen puhtaustasoon ja suorittamaan tehostetun siivouksen. Fredmanin asiakaspäälliköt kertovat mielellään lisää Fredman Hygineo -pintapuhdistusmittariesta sekä muista digitaalisista Food Tech -ratkaisuistamme, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Keittäjän viisi vinkkiä jokaiseen ammattikeittiöön

  • Mieti, voitko muokata ruokatarjontaa. Onko buffet ainoa vaihtoehto?
  • Poista tarjoilusta kokonaiset leivät, siirry valmiiksi viipaloituun. Muista ottimet.
  • Supista valikoimaa mahdollisuuksien mukaan.
  • Buffet ruokailussa suosi pieniä esillelaittoastioita, näin saat kierron tuotteissa nopeammaksi.
  • Vaihda ottimia tuotteissa useasti.

Ville Parkkinen
#keittaja

Fredman Group