Apua ammattikeittiöille – näillä keinoilla me voimme olla tukenasi

18.3.2020

Elämme erikoisessa ja poikkeuksellisessa tilanteessa maailmanlaajuisen koronaviruspandemian vuoksi. Maahamme on julistettu poikkeustila ja se tulee vaikuttamaan meidän kaikkien arkeen tavalla, tai toisella. Me Fredmanilla haluamme olla jokaisen ammattikeittiön tukena ja tarjota apua ammattikeittiöille näinä haasteellisina aikoina. Kokosimme tähän kirjoitukseen erilaiset mahdollisuutemme auttaa ammattikeittiöitä.

Poikkeustilan vaikutukset ravintoloille ja kahviloille

Pahimman iskun on arvioitu osuvan ensimmäisenä palvelualojen yrityksiin, kuten ravintoloihin ja kahviloihin. Jo nyt voimme eri kanavista lukea ravintoloista ja kahviloista, jotka ovat päättäneet sulkea ovensa seuraavaksi kuukaudeksi. Yhtä lailla voimme lukea nopeista innovaatioista, kuten ravintoloista, jotka siirtyvät toimimaan haamuravintoloina ja käynnistävät take away -myynnin lähialueille.

Me Fredmanilla haluamme olla teidän tukenanne näinä epävarmoina aikoina ja auttaa teitä sekä nykyisen liiketoiminnan turvaamisessa, että potentiaalisten uusien liiketoimintamuotojen nopeassa käynnistämisessä. Meidän palvelu- ja tuotevalikoimasta löytyy ratkaisut pieniin ja suuriin ammattikeittiöihin, jotta teidän on helppo tehdä toimenpiteitä, joilla sekä henkilökunnan että asiakkaiden hyvinvointi voidaan varmistaa.

Fredman Pro –palvelu varmistamassa keittiön toiminnan edellytykset

Fredman Pro -palvelun avulla pystyt keskittymään asiakkaistasi huolehtimiseen. Fredman Pro -anturit mittaavat ja varmistavat laitteittesi lämpötilaseurannan. Valvonnan ja datan avulla varmistat, että kylmiöissäsi elintarvikkeesi ovat oikeissa lämmöissä ja valmistat asiakkaille aina turvallista ruokaa. Fredman Pro -palvelu on osa isompaa Fredman Food Tech -palvelukokonaisuutta.

Varmista ruokaturvallisuus – Fredmanin pintahygieniamittaukset digitaalisesti

Varmista tilojen, pintojen ja välineiden hygieniataso ottamalla pintapuhtausnäyte vaivattomasti Fredman Pro -mobiilisovelluksen ja ATP-luminometrin avulla. Saat 15 sekunnissa tietoon mitattavan pinnan puhtaustason. Näin pääset heti ja nopeasti reagoimaan esimerkiksi heikentyneeseen puhtaustasoon ja suorittamaan tehostetun siivouksen. Hygieniamittaukset ovat tehokas keino varmistaa ruokaturvallisuus.

Voimme auttaa yritystäsi myös etänä. Voit soittaa suoraan asiakaspäälliköillemme, tai jättää samasta linkistä yhteydenottopyynnön meille.

Työvälineidemme avulla parannat keittiösi hygieniatasoa

Tuotevalikoimassamme on lukuisia työvälineitä, joiden avulla pidät huolta ja parannat keittiösi hygieniatasoa. Ammattikeittiöille tutut Carita® yleisliinat ovat erinomainen ja luotettava työväline tehostettuun siivoukseen kertakäyttöisyytensä vuoksi. Liinoja on saatavissa myös biohajoavana, joten ympäristön kuormitusta voi helpottaa vaihtamalla Carita® Bio yleisliinoihin.

Fredmanin Carita® suojakäsineet ovat suomalaisen keittiöammattilaisen arvostamia, täydellisiä työvälineitä, jotka parantavat ruokaturvallisuutta. Ne ovat tarkoitettu suojamaan elintarvikkeiden käsittelyssä ja keittiön siivouksessa. Eri kokovaihtoehdot (S-XL) ja joustavat materiaalit takaavat hyvän istuvuuden. Kaikki Fredmanin käsineet ovat elintarvikekontaktiin hyväksyttyjä. Valikoimastamme löydät nitriili- ja vinyylikäsineitä. Muistathan vaihtaa kertakäyttöisiä käsineitä riittävän usein. Jos hanskat eivät ole puhtaat, ne ovat kuin pesemättömät kädet.

Uusia mahdollisuuksia take away -myynnillä

Haamuravintola on ravintola, jossa ei ole yhtään asiakaspaikkaa, vaan kaikki ruoka myydään take away -annoksina mukaan. Nyt moni ravintola ja kahvila kohtaa tilanteen, jossa muuttuu mahdollisesti tilanteen sanelemana haamuravintolaksi.

Meidän valikoimissa on tarvittavat konseptit, tuotteet ja tietotaito, jolla voimme auttaa sinua starttaamaan take away -myynnin ja näin pääsemään vaikeiden ja hiljaisempien aikojen yli. Voit ottaa tästä meihin yhteyttä, niin autamme sinua ulosmyynnin aloittamisessa.

Meillä on myös ratkaisuja esimerkiksi vitriinituotteiden suojaamiseen. Pakkaamalla vitriinituotteet siististi ja hygieenisesti Krokopusseihin pidät vitriinit puhtaina ja pakkaamasi tuotteet pysyvät tuoreina ja raikkaina pitkään. Vitriinituotteita on myös helppoa kuljettaa, kun se on pakattu tiiviisti ja turvallisesti Krokosaumaajalla.

Toteutamme Krokopusseja myös asiakaspainatuksella.

Näillä palveluilla ja tuotteilla voimme auttaa teitä parhaamme mukaan, jotta notkahdus epidemian aikana pysyisi mahdollisimman pienenä. Olemme täällä teitä, asiakkaitamme, varten, joten ethän epäröi hetkeäkään ottaa meihin yhteyttä.

Yhdessä kohti parempaa huomista ja täydellistä keittiötä!

Fredman Group