Työntekijämme ovat tärkein voimavaramme

18.3.2020

Kriisin keskellä mennään äärirajoille ja silloin punnitaan, miten yhteisöt, yritykset ja yksilöt selviytyvät ja rakentavat uutta arkeamme.  Me fredmanilaiset työskentelemme arvopohjalta tässä kriisissä. Työntekijämme ovat tärkein voimavaramme.

Työntekijämme ovat yrityksemme selkäranka

Yrittäjänä minulle työntekijät ovat ylivoimaisesti arvokkainta, mitä meillä on. He ovat yrityksemme selkäranka ja sydän.Haluan, että yrityksemme toimii arvojemme pohjalta vaikeinakin aikoina.

 

  1. Ole ystävällinen, välitä muista ja auta heitä onnistumaan – Kriisissä korostuu toisen auttaminen ja välittäminen. Työntekijöiden terveys on meille omistajille, sekä yrityksen johdolle tärkeintä. Sen jälkeen tulee kaikki muu.
  2. Keskustele paljon ja avoimesti – Nyt jos koskaan tarvitsemme keskustelua, mutta rakentavaa sellaista. Siinä me olemme äärimmäisen hyviä, varsinkin omalla toimialallamme, joka on erittäin haastavassa tilanteessa.
  3. Huolehdi asiakkaasta ja kannattavuudesta, sieltä kumpuaa tulevaisuutemme – Me fredmanilaiset pyrimme auttamaan jokaista asiakastamme tässä valtavan isossa kriisissä ja murroksessa. Meiltä löytyy ratkaisut moneen ongelmaan, niin ravintoloihin kuin kotikeittiöihin. Yhdessä voitamme nämä haasteet.
  4. Toimi vastuullisesti ja tartu epäkohtiin – Kriisissä helposti hakee lyhytaikaisia ratkaisuja ja toimia. Meidän tulee kuitenkin katsoa tilannetta vastuullisesti, kuten arvoihimme kuuluu. Elämme hetkessä, jossa normaali ei ole normaali. Epäkohtiin puututaan jokaisessa tilanteessa, koska se johtaa viime kädessä arvokkaampaan huomiseen.
  5. Opi virheistä ja tartu mahdollisuuksiin rohkeasti, ole sinnikäs ja näkemyksellinen – Kriisin keskeltä löytyy yksi totuus, huominen tulee varmasti. Maailma ei ole entisensä, mutta itse uskon, että se on parempi versio edellisestä. Tähän näkemykseen toivoisin kaikkien yhtyvän, sillä se vie meidät uudelle tasolle.

 

Ihmiset ovat meille tärkeintä.

Peter Fredman
Omistajayrittäjä
Hallituksen puheenjohtaja
Fredman Group

Fredman Group