Ruokaturvallisuus on asiakasturvallisuutta

22.5.2020

Ruokaturvallisuusopas

On selvää, ettei ruoka voi olla herkullista, ellei se ole myös turvallista. Yhtä selvää on, että asiakkaan tulee voida luottaa siihen, että ravintolassa käynti on turvallista. Ruokaturvallisuus on erottamaton osa asiakasturvallisuutta.

Ruokaturvallisuus tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että ruoka on turvallista syötäväksi eikä sisällä esimerkiksi ihmiselle haitallisia yhdisteitä tai pieneliöitä eikä vieraita esineitä.

Ruokaturvallisuus rakentuu kuitenkin monesta muustakin asiasta, kuten keittiöhygieniasta, raaka-aineiden ja aterioiden säilyttämisestä, valmistuksesta ja kuljettamisesta oikeissa lämpötiloissa, tai esimerkiksi ruoan pakkaamisesta ja suojaamisesta niin take away -kuljetuksia kuin esille laittoakin varten. Näiden varmistamiseksi olemme laatineet oppaan, johon kokosimme parhaat käytännön vinkit, joiden avulla varmistat päivittäisen ruokaturvallisuuden ammattikeittiössäsi.

Lataa Ruokatuvallisuusopas täältä.

Jos tarvitset lisää neuvoja tai apua keittiösi ruokaturvallisuuden varmistamisessa, niin ota meihin yhteyttä ja pyydä maksuton kartoitus, jossa keskitymme ratkaisemaan juuri sinun keittiösi tarpeet ruokaturvallisuuden takaamiseksi. Kartoitus ei velvoita sinua mihinkään.

Tilaa maksuton kartoitus ammattikeittöösi täältä.

Ammattikeittiöiden työn tuloksena syntyvät ateriat, niiden parhaat maut ja ruoan turvallisuus ovat intohimomme. Fredmanin ammattikeittiöille tarjoamat työvälineet ja ratkaisut on kehitetty yhdistämällä syvällinen ymmärryksemme ammattikeittiöiden työarjesta uusimpaan teknologiaan, korkeaan osaamiseen ja vuosikymmenten kokemukseen. Haluamme olla apunasi ja tukenasi varmistamassa keittiösi ruokatuvallisuutta ja asiakasturvallisuutta. Olemme täällä sinua varten.

Fredman Group