Tehtaanmyymälä avataan näillä näkymin 17.8.

9.6.2020

Fredmanin tehtaanmyymälä Raumalla

Raumalla sijaitseva tehtaanmyymälämme on edelleen suljettuna koronaviruspandemian aiheuttamana varotoimenpiteenä. Tällä toimenpiteellä pyrimme varmistamaan henkilöstömme ja asiakkaidemme terveyden ja turvallisuuden koronavirusepidemian aikana. Lisäksi turvaamme tällä kuluttaja- ja ammattikeittiöasiakkaillemme Fredman–tuotteiden häiriöttömän tuotannon ja jakelun. Tehtaan suojelu ja käynnissä pitäminen on meille kaikille fredmanilaisille ensiarvoisen tärkeää.

Tämänhetkinen arvio on, että myymälä avataan maanantaina 17.8. Myös lounaskahvilan avaus on suunnitteilla maanantaille 17.8.

Käsittelemme tehtaanmyymälän tilannetta viikoittain, ja tiedotamme myymälän avaamiseen liittyvistä mahdollisista muutoksista tai tarkennuksista tarvittaessa.

Fredman Group