Näillä työvälineillä varmistat ravintolasi keittiöhygienian

21.6.2020

Koronakevät jätti jälkensä niin ravintola-asiakkaisiin kuin -toimialaankin, ja nosti esiin huolia. Asiakkaat pohtivat omaa turvallisuuttaan käydessään ravintoloissa, ja ravintoloitsijat pohtivat, millä tavalla vakuuttaa asiakkaat siitä, että ravintolassa käynti on turvallista. Asiakkaiden turvallisuus ja viihtyvyys ovat ravintoloiden ykkösasia – parhaiden makujen rinnalla. Fredmanin ammattikeittiöille kehittämillä työvälineillä huolehdit näistä kaikista.

***

Ravintoloiden ja kahviloiden avautuminen kesän alussa oli hartaasti odotettu hetki niin ravintola-asiakkaille kuin koko -toimialalle. Kokemukset koronakeväästä ovat jättäneet jälkensä ja aiheuttaneet uudenlaista huolta molemmille osapuolille. Asiakkaat pohtivat omaa turvallisuuttaan käydessään ravintoloissa, ja ravintoloitsijat pohtivat, millä tavalla vakuuttaa asiakkaat siitä, että ravintolassa käynti on turvallista – koronapandemiasta huolimatta.

Asiakkaat harkitsevat huolella, mihin ravintolaan uskaltaa mennä ja hakevat tietoa arvioinnin tueksi. Se on tuonut ravintoloille tarpeen nostaa esille ratkaisujaan, joilla he varmistavat ruokaturvallisuuden ja asiakasturvallisuuden.

 

Keittiöhygieniasta ja ruokaturvallisuudesta huolehtiminen on ravintoloille arkipäivää. Näiden merkitys on ymmärretty ja niistä on huolehdittu aina. Näiden eteen tehty työ tapahtuu kuitenkin piilossa asiakkaiden silmiltä, eivätkä ravintolat ole tähän saakka kokeneet tarpeelliseksi tuoda sitä erityisesti esiin. Ennen korona-aikaa eivät tosin asiakkaatkaan ole erityisemmin olleet kiinnostuneet niistä, sillä se ei ole ollut tarpeen. Lounaspaikkaa tai illallisravintolaa valitessaan vaakakupissa ovat painaneet aivan muut, erityisesti kulinaristiset ja viihtyvyyteen liittyvät asiat. Koronakevät on kuitenkin muuttanut asetelmaa. Asiakkaat harkitsevat huolella, mihin ravintolaan uskaltaa mennä ja hakevat tietoa arvioinnin tueksi. Se on tuonut ravintoloille tarpeen nostaa esille ratkaisujaan, joilla he varmistavat ruokaturvallisuuden ja asiakasturvallisuuden. Aiemmin taustalla tehty työ pitääkin nyt tehdä näkyväksi.

Fredmanin ammattilaistyövälineillä on Professional Food Contact -lupaus

Fredman on jo vuosikymmenten ajan ollut alansa edelläkävijä ja kehittänyt keittiöammattilaisille parhaita työvälineitä keittiöiden puhdistamiseen kuin valmistamiseen, kuljettamiseen ja säilyttämiseen. Professional Food Contact -lupauksemme mukaisesti Fredman-työvälineitä on turvallista käyttää elintarvikekontaktissa. Tuotteiden valinnassa ja valmistamisessa on huomioitu kestävä kehitys ja olemme saavuttaneet useiden laatua mittaavien tahojen luottamuksen. Tuotteillemme ja toiminnallemme on myönnetty lukuisia eri sertifikaatteja. Täältä löydät lisätietoa Fredman-työvälineiden ympäristöystävällisyydestä sekä laatu- ja tuoteturvallisuudesta.

Hygieniatuotteet jokaiseen ammattikeittiöön

Ravintoloiden avatessaan jälleen oviaan asiakkaille on tärkeää, että kaikki sujuu mallikkaasti ja koronapandemia saadaan yhäkin pidettyä loitolla. Lipsumiset keittiöhygieniassa voivat olla ravintolan liiketoiminnalle kohtalokkaita, puhumattakaan inhimillisistä vaikutuksista asiakkaille tai henkilöstölle. Fredmanilla on syvällinen ymmärrys ammattikeittiöiden tarpeista, ja haluamme olla ravintoloiden apuna turvaamassa hygieniaratkaisuillamme niiden asiakasturvallisuutta.

Listasimme alle sellaiset tuotteet, joilla ihan jokainen ammattikeittiö voi huolehtia työtilojensa ja -välineidensä sekä elintarvikkeiden hygieniasta. Kaikkia näitä voit ostaa myös verkkokaupastamme.

Carita ® -liinat – Aito ja alkuperäinen klassikko.
Carita®-liina on kaikkien tuntema ammattikeittiöiden sankaritar ja ammattilaisen valinta keittiön hygieenisenä pitämiseen. Carita®-liina on valmistettu luonnonmukaisista, uusiutuvista raaka-aineista ja sille on myönnetty todistus soveltuvuudesta elintarvikekontaktiin.

Carita® -suojakäsineet – Suomalaisen keittiöammattilaisen arvostama täydellinen työväline.
Fredmanin käsineet ovat suomalaisen keittiöammattilaisen arvostamia, täydellisiä työvälineitä, jotka parantavat ruokaturvallisuutta. Ne ovat tarkoitettu suojamaan elintarvikkeiden käsittelyssä ja keittiön siivouksessa. Eri kokovaihtoehdot ja joustavat materiaalit takaavat hyvän istuvuuden. Kaikki Fredmanin käsineet ovat elintarvikekontaktiin hyväksyttyjä.

Fredmanin valikoimista löytyy myös tuotteita, joilla ravintola voi huolehtia ruokien hygieenisestä säilytyksestä niiden valmistuksen tai tarjolla olon aikana.

Elmu®kelmut – Keittiöammattilaisten valinta.
Aito ja alkuperäinen Elmu®kelmu suojelee parhaita makuja erilaisilta roiskeilta, ja se on ilmatiivis ja itsestään tarttuva. Se pysyy tiiviisti kiinni ja paikoillaan astian reunoilla. Elmu®kelmua voit käyttää myös ruoanvalmistuksessa ja leivonnassa, sillä se soveltuu kontaktiin kosteiden, happamien ja rasvaisten elintarvikkeiden kanssa. Se toimii ruoan jäähdyttämiseen, pakastamiseen ja kuumentamiseen.

Green PE-muovipussit – Uusi ja ekologisempi Green PE-muovipussi on ammattikeittiöiden huipputuote.
Ekologisempien Fredman Green PE -muovipussien pääraaka-aine on lähtöisin luonnosta, sillä pussien polyeteeni on valmistettu sokeriruo’osta. Uusiutuvista luonnonvaroista valmistetulla Green PE -materiaalilla on samat käyttöominaisuudet kuin perinteisellä muovilla. Green PE -muovi on biopohjaista, ja pussi lajitellaan muovinkeräykseen tai energiajätteeksi. Keskeinen hyöty Fredman Green PE -muovipussien käytöstä tulee pienemmästä hiilijalanjäljestä sekä fossiilisten polttoaineiden säästämisestä. Tutustu koko Fredman-muovipussit valikoimaamme ja niiden monipuolisiin käyttötapoihin.

Krokopussit ja Krokosaumaaja – helppo ratkaisu tuotteiden hygieeniseen pakkaamiseen.
Krokosaumaajalla suljettavat Krokopussit sopivat erinomaisesti vitriini- ja take away -tuotteiden pakkaamiseen. Voit pakata ohuisiin, läpinäkyviin Krokopusseihin tuoreet täytetyt leivät, patongit, piiraat, salaatit ja muut vitriinituotteet. Suljet Krokopussin nopeasti ja tehokkaasti pienikokoisella Krokosaumaajalla. Krokopusseissa tuotteet ovat vitriinissä esteettä asiakkaiden näkyvillä, mutta samaan aikaan myös suojattuna mahdollisilta asiakkaiden koskettamisilta.

Fredmanin tuotteet ovat suomalaisen keittiöammattilaisen arvostamia, täydellisiä työvälineitä. Verkkokauppamme lisäksi voit ostaa niitä useimmista tukuista tai tilata keskusliikkeeltäsi. Räätälöimme tuotteitamme myös asiakkaiden brändi-ilmeen mukaisiksi. Lue lisää: Sopimusvalmistus.

Autamme sinua turvaamaan ravintolasi asiakasturvallisuuden

Fredmanille Professional Food Contact tarkoittaa ammattilaisten työvälineeltään vaatimaa laatua. Fredman-työvälineet on kehitetty vaativille käyttäjille ammattikeittiöihin. Parhaiden makujen valmistamiseen, säilyttämiseen, kuljettamiseen ja keittiön puhdistamiseen.

Fredmanilla on syvällinen ymmärrys ammattikeittiöiden tarpeista, ja haluamme olla ravintoloiden apuna turvaamassa hygieniaratkaisuillamme niiden asiakasturvallisuutta.

 

Fredmanin ammattilaiset auttavat sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivat tuotteet, joilla takaat keittiösi hygienian ja ruokaturvallisuuden, joka on erottamaton osa asiakasturvallisuutta. Asiakaspäällikkömme vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, joten älä epäröi ottaa yhteyttä!

  • Itä- ja Etelä-Suomi: Jouko Nyberg, puh. 0400 726 664
  • Keski- ja Pohjois-Suomi: Aatu Rantanen, puh. 050 442 3292
  • Ketjuasiakkaat, Suomi ja Baltia: Orhan Özgür, puh. 045 184 1212
  • Myyntipalvelu ja tilausten vastaanotto: Lotta Sanneh, puh. 010 411 0642

Fredman-työvälineiden lisäksi tarjoamme kaiken kokoisille ammattikeittiöille soveltuvia digitaalisia Food Tech -ratkaisuja, jotka tuottavat onnellisempia keittiöammattilaisia, terveempää ympäristöä ja kovempia talouslukuja. Näistäkin voit tiedustella lisää Fredmanin asiakaspäälliköiltä!

Fredman Group