Fredmanin take away -ratkaisuilla hoidat ruoan ulosmyynnin fiksummin

24.6.2020

Koronakevät osoitti sen, että ne ravintolat, joilla oli valmiit ja jo käytössä olevat ratkaisut ja toimintamallit ruoan take away -myyntiin, selviytyivät poikkeusoloista verrokkejaan paremmin. Näyttää myös ilmeiseltä, että vaikka ravintolat ovatkin nyt saaneet avata oviaan, take away -aterioita tilaavien asiakkaiden määrä on kasvanut pysyvästi. Ravintoloiden take away -myynti on tullut jäädäkseen – väliaikaisesta on tullut pysyvää. Jatkossa ravintoloiden onkin pystyttävä palvelemaan asiakkaitaan samanaikaisesti niin ravintolan fyysisissä asiakastiloissa kuin take away -myynnillä. Nyt on hyvä hetki pysähtyä miettimään, kuinka ruoan ulosmyynnin voisi hoitaa fiksummin. Nyt tehdyt ratkaisut auttavat myös ottamaan vastaan mahdollisen uuden pandemia-aallon aiheuttamat iskut.

***

Fredman on jo vuosikymmenten ajan ollut alansa edelläkävijä ja kehittänyt keittiöammattilaisille parhaita työvälineitä keittiöiden puhdistamiseen kuin valmistamiseen, kuljettamiseen ja säilyttämiseen. Koronakevään aikana teimme väsymättä työtä auttaaksemme asiakkaitamme varmistamaan heidän ravintoloidensa keittiöhygienian ja ruokaturvallisuuden sekä ratkaisemaan take away -myynnin käynnistymisen tai lisääntymisen tuomat haasteet. Tästä työstä olemme saaneet paljon vilpitöntä ja spontaania kiitosta asiakkailtamme. Tämä kokemus myös vahvisti meille sen, että on tärkeää yhäkin jatkaa parhaiden työvälineiden ja ratkaisujen kehittämistä food service -alan toimijoille. Se on intohimomme ja siihen meillä on vankka osaaminen.

Fredmanin take away -ratkaisut kaiken kokoisille ammattikeittiöille

Take away -myynti on tullut monen ravintolan toimintaan jäädäkseen, sillä asiakkaat ihastuivat palvelun helppouteen ja oppivat käyttämään sitä. Take away -aterioiden myynti on ravintoloille myös osa liiketoiminnan riskienhallintaa, jonka avulla he voivat varautua mahdollisiin uusiin pandemia-aaltoihin. Käytössä testatut ja hiotut ruoan ulosmyynnin toimintamallit sekä olemassa olevat digitaaliset palvelut, kuten mahdollisuus tilata ateria ja sen toimitus verkosta, nousivat selkeiksi pelastusrenkaiksi ravintola-alalle ’koronakevään’ poikkeusoloissa.

Take away -aterioiden myynti on ravintoloille myös osa liiketoiminnan riskienhallintaa, jonka avulla he voivat varautua mahdollisiin uusiin pandemia-aaltoihin.

 

Kokosimme tähän artikkeliin yhteen sellaiset tuotteet ja ratkaisut, joilla ihan jokainen ammattikeittiö voi järjestää ruoan kuljettamisen ja take away -myynnin fiksusti. Kaikkia näitä voit ostaa myös verkkokaupastamme.

Fredman Take away -pakkaukset ja lounasrasiat ovat ekologinen ja elintarviketurvallinen valinta kuljettamiseen.

Take away -pakkaukset ja -lounasrasiat – ammattilaisen valinta ruoan kuljettamiseen turvallisesti.
Fredmanin valikoimasta löydät muun muassa kartonkiset take away -pakkaukset ja biohajoavat bagasse-lounasrasiat ruoan kuljettamiseen. Tämä uusiutuvista luonnonvaroista valmistettu materiaali, bagasse, on ekologinen vaihtoehto muoville.

Take away -pussit – monikäyttöisyydessään suomalaisten keittiöammattilaisten kestosuosikki.
Fredmanin ruoan pakkaamiseen ja säilytykseen tarkoitetut ekologiset paperiset take away -pussit suojaavat parhaita makuja kuivumiselta ja bakteereilta esimerkiksi vitriinimyynnissä. Voit pakata pusseihin tuoreet täytetyt leivät, paninit ja pasteijat. Pussin paperi kestää kuumennuksen 220 °C saakka. Paperi on rasvankestävää ja estää rasvan valumisen parilaan. Tarjoiluun sopivien pussien avulla asiakkaan on helppo kuljettaa ostamansa herkut kotiin tai työpaikalle.

Fredman Take away -pusseissa herkut on helppo kuljettaa esimerkiksi kotiin tai työpaikalle.

Krokopussit ja Krokosaumaaja – helppo ratkaisu tuotteiden hygieeniseen pakkaamiseen.
Krokosaumaajalla suljettavat Krokopussit sopivat erinomaisesti vitriini- ja take away -tuotteiden pakkaamiseen. Voit pakata ohuisiin, läpinäkyviin Krokopusseihin tuoreet täytetyt leivät, patongit, piiraat, salaatit ja muut vitriinituotteet. Suljet Krokopussin nopeasti ja tehokkaasti pienikokoisella Krokosaumaajalla. Krokopusseissa tuotteet ovat vitriinissä esteettä asiakkaiden näkyvillä, mutta samaan aikaan myös suojattuna mahdollisilta asiakkaiden kosketuksilta. Krokopussiin pakattu tuote on näppärä ottaa mukaan vaikkapa autoon tai työpaikalle.

Krokopussit on helppo ratkaisu tuotteiden hygieeniseen pakkaamiseen.

Comple®-konsepti – täydellinen ratkaisu huomioi kuljetettavan ruoan vaatimukset kaikissa kuljetuksen vaiheissa
Fredmanin kehittämä Comple®-konsepti on kehitetty vaativille käyttäjille ammattikeittiöihin parhaiden makujen säilyttämiseen ja kuljettamiseen. Comple®-tuotteiden avulla loihtimasi parhaat maut ja oikea lämpötila säilyvät aterian pakkaamisen ja kuljetuksen aikana. Pakkaukset ovat tiiviitä ja kestäviä, jotta aromit säilyvät ja ruokaturvallisuus on taattu. Laitteita, vuokia, pikareita ja rasioita on tarjolla eri tarpeisiin, ja kaikki sopivat hyvin yhteen. Comple®-tuotteilla pystyt kuljettamaan saman aikaisesti lämpimän aterian kanssa myös salaatit ja muut kylmät ruoat. Comple®-konseptin rasiansuljentalaitteet, kartonkiset ja muoviset ateriarasiat ja take away -vuoat, pikarit ja lämpölaatikot kuuluvat Fredmanin kuljetusratkaisuvalikoimaan. Comple®-tuotteet on suunniteltu huomioiden kuljettavan ruoan vaatimukset.

Comple®-tuotteiden avulla loihtimasi parhaat maut ja oikea lämpötila säilyvät aterian pakkaamisen ja kuljetuksen aikana.

Fredmanin tuotteet ovat suomalaisen keittiöammattilaisen arvostamia, täydellisiä työvälineitä. Verkkokauppamme lisäksi voit ostaa niitä useimmista tukuista tai tilata keskusliikkeeltäsi. Räätälöimme tuotteitamme myös asiakkaiden brändi-ilmeen mukaisiksi. Lue lisää: Sopimusvalmistus.

Käytössä testatut ja hiotut ruoan ulosmyynnin toimintamallit sekä olemassa olevat digitaaliset palvelut, kuten mahdollisuus tilata ateria ja sen toimitus verkosta, nousivat selkeiksi pelastusrenkaiksi ravintola-alalle ’koronakevään’ poikkeusoloissa.

 

Fredmanin ammattilaistyövälineillä on Professional Food Contact -lupaus

Fredmanille Professional Food Contact tarkoittaa ammattilaisten työvälineeltään vaatimaa laatua. Fredman-työvälineet on kehitetty vaativille käyttäjille ammattikeittiöihin. Parhaiden makujen valmistamiseen, säilyttämiseen, kuljettamiseen ja keittiön puhdistamiseen.

Professional Food Contact -lupauksemme mukaisesti Fredman-työvälineitä on turvallista käyttää elintarvikekontaktissa. Tuotteiden valinnassa ja valmistamisessa on huomioitu kestävä kehitys ja olemme saavuttaneet useiden laatua mittaavien tahojen luottamuksen. Tuotteillemme ja toiminnallemme on myönnetty lukuisia eri sertifikaatteja. Täältä löydät lisätietoa Fredman-työvälineiden ympäristöystävällisyydestä sekä laatu- ja tuoteturvallisuudesta.

Autamme sinua järjestämään ruoan take away -myynnin fiksusti

Fredmanin ammattilaiset auttavat sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivat tuotteet ja työvälineet, joilla järjestät ravintolasi ruoan kuljetuksen tai take away -myynnin siten, että ruokaturvallisuus on varmistettu kaikissa pakkaamisen ja toimituksen vaiheissa. Ratkaisuillamme keittiöammattilaiset voivat keskittyä parhaiden makujen valmistamiseen ja asiakkaiden tyytyväisyyden varmistamiseen. Asiakaspäällikkömme vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, joten älä epäröi ottaa yhteyttä!

  • Itä- ja Etelä-Suomi: Jouko Nyberg, puh. 0400 726 664
  • Keski- ja Pohjois-Suomi: Aatu Rantanen, puh. 050 442 3292
  • Ketjuasiakkaat, Suomi ja Baltia: Orhan Özgür, puh. 045 184 1212
  • Myyntipalvelu ja tilausten vastaanotto: Lotta Sanneh, puh. 010 411 0642

Kirjoitimme aiemmin ammattikeittiöiden työvälineistä, joilla jokainen ravintola voi varmistaa keittiöhygienian sekä ruokaturvallisuuden, joka on erottamaton osa asiakasturvallisuutta. Fredman-työvälineiden lisäksi tarjoamme kaiken kokoisille ammattikeittiöille soveltuvia digitaalisia Food Tech -ratkaisuja, jotka tuottavat onnellisempia keittiöammattilaisia, terveempää ympäristöä ja kovempia talouslukuja. Kaikista näistä voit myös tiedustella lisää Fredmanin asiakaspäälliköiltä!

Fredman Group