HMSHost sopeutuu edelleen matkustajamäärien laskuun

7.7.2020

Fredmanin keittiömestari Ville Parkkinen kysyi asiakkailtamme, miten he selvisivät poikkeuksellisesta koronakeväästä ja joko nyt helpottaa.

Pilottiasiakkaamme HMSHost pyörittää Helsinki-Vantaan lentokentällä useita ravintoloita. Hankintapäällikkö Laura Korpela kertoo, että matkustajamäärien vähenemiseen on mukauduttu.

Onko ravintolanne auki?

Ravintolamme lentokentällä ovat osittain auki, supistetuin aukioloajoin. Teemme parhaamme mukautuaksemme muuttuviin matkustajamääriin ja tarjotaksemme sopivia tuotteita turvallisuudesta huolehtien.

Oletteko kehittäneet uusia palveluja poikkeusolojen aikana?

Tarjoamme kaikki tuotteemme ja annoksemme myös turvallisesti mukaan otettaviksi ja Fredmanin konseptituotteet ovat olleet keittiöammattilaisillamme kovassa käytössä.

Miten huolehditte ruokaturvallisuudesta?

Ruokaturvallisuus sekä tilojen puhtaudesta huolehtiminen on aina ollut ykkösprioriteettejamme, mutta koronaepidemian aikana tämä on luonnollisesti korostunut. Haluamme että sekä asiakkaillamme että työntekijöillämme on turvallista tiloissamme. Fredmanin Carita®-liinat ovat olleet kovassa käytössä ja olemme tihentäneet Fredman Food Tech -palvelussa omavalvonnan kirjausvälejä. Otamme myös säännöllisesti pintapuhtausnäytteitä.

Miten poikkeusolot ovat vaikuttaneet tuotteiden saatavuuteen tai säilyvyyteen?

Tuotteiden saatavuus on ollut hyvä poikkeusoloista huolimatta – kiitos siitä luotettaville yhteistyökumppaneillemme.

Lisää HMSHostin ravintoloista tämän linkin takaa.

Fredman Group