Laadusta ja luottamuksesta

17.9.2020

Auditoijien saapuminen yritykseen tai tuotantolaitokseen sähköistää usein työpaikan tunnelmaa ja aiheuttaa monella pientä sykkeen kohoamista. Hienoisesta jännityksestä huolimatta meillä Fredmanilla auditoijat kuitenkin toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi, sillä auditoijien huomioiden kautta saamme käyttöömme alan parhaat käytännöt ja varmistamme, että pysymme aikojen mukana.


 

Apua! Auditointi! Vai?

Viime viikolla se jälleen tapahtui. Tehtaallemme ja myös etänä ruuduillemme ilmestyivät sparraajamme ja kehittäjämme: auditoijiksikin heitä kutsutaan. Kiwa Inspectaa edustavat asiantuntijat jalkautuivat joukkoomme, tutkivat ja katselivat, kyselivät ja haastoivat. Lopputulemana saimme sekä kehuja että kehitysehdotuksia, joista molemmat otimme kiitollisina vastaan.

Meille on asiakas aina tervetullut katsomaan, miltä tämä sertifioitu elämämme näyttää käytännössä.

Tietysti osalla muutosajatuksista on myös kolmen kuukauden deadline – niitä kutsutaan lieviksi poikkeamiksi ja niihin jatkuva parantaminen perustuu. Näiden huomioiden kautta saamme käyttöömme alan parhaat käytännöt ja varmistamme, että pysymme aikojen mukana: kehitys kehittyy. Ja kuten aiemmin kerroin, meille on asiakas aina tervetullut katsomaan, miltä tämä sertifioitu elämämme näyttää käytännössä. Tosin näin korona-aikana erityisjärjestelyjen vuoksi vierailuista pitää sopia etukäteen tuotantopäällikön kanssa, jotta voimme varmistaa tuoteturvallisuuden. Näin laadukas yritys toimii.

Ammattilaisten vaatima laatutaso

Elintarviketurvallisuus ja hygieenisyys ovat nyt koronaviruksen vuonna ajankohtaisempia aiheita kuin koskaan aiemmin. Kun ammattikeittiöt on ajettu ahtaalle, nämä näkökohdat ovat elinehtoja. Tähän Fredman vastaa lupaamalla, että kaikki tuotteemme täyttävät ammattilaisten vaatiman laatutason, Professional Food Contact, niin ammatti- kuin kotikeittiöissäkin. Laadukkaat tuotteet ja palvelut, ja laadukas toiminta on meille kotimaisena perheomisteisena yrityksenä sydämen asia.

Laadukkaat tuotteet ja palvelut, ja laadukas toiminta on meille kotimaisena perheomisteisena yrityksenä sydämen asia.

Digitaalisen keittiönjohtamisjärjestelmämme avulla tuot laadun osaksi kaikkea päivittäistä toimintaasi ja varmistat, että ammattikeittiösi on turvallinen, tehokas ja kannustava työympäristö työntekijöillesi. Meillä on myös tarjota teille huippuvalmentaja, joka tsemppaa parhaat käytännöt osaksi teidän arkeanne.

Kaikki tuotteemme ovat elintarvikekontaktiin hyväksyttyjä niiden tarkoituksenmukaisissa käyttöolosuhteissa.

Laatu ja vastuullisuus kulkevat meillä käsi kädessä

Kaikki tuotteemme ovat elintarvikekontaktiin hyväksyttyjä niiden tarkoituksenmukaisissa käyttöolosuhteissa. Carita®-liinat ovat jokaisen ammattikeittiön klassikko ja kotimaiset Comple®-vuoat tekevät ateriapalvelusta sujuvampaa ja ekologisempaa, muistithan kierrättää käytetyt kartonkivuoat? Caritaakin voi ympäristönystävä valita biohajoavana, puhdasta tulee ihan varmasti! Ammattikeittiöihin on saatavilla monia hygieenisiä ratkaisuja ja tehtaallamme Raumalla tehdään kovasti töitä näiden valmistamiseksi. Tiesitkö, että käytämme vain uusiutuvista lähteistä tuotettua energiaa tuotteidemme valmistuksessa? Laatu ja vastuullisuus kulkevat meillä käsi kädessä. Jos nämä arvot kolahtavat niin olethan yhteydessä!

 

Marju Vroman
Director, People and Sustainability Programs

Fredman Group