Ohjeet Fredman Food Tech (Fredman Pro) -laitteiden kierrätykseen

2.10.2020

Elektroniikkalaitteet ovat tärkeää kierrättää oikein, jotta ne eivät päädy kuormittamaan luontoa. Kierrättämällä vanhoista laitteista saadaan tärkeitä raaka-aineita ja materiaalia uudestaan käyttöön. Varmistamme, että se, mikä ei ole hyödynnettävissä kierrätetään oikeaoppisesti ja mahdollisimman ympäristöystävällisesti.

Olemme tehneet Fredman Food Tech -laitteiden kierrätykseen toimittamisesta helppoa! Jos nurkissasi pyörii vanhoja, rikkoontuneita tai muusta syystä käytöstä poistettuja laitteita, toimithan vastuullisesti ja toimitat ne kierrätykseen.

 

TOIMI NÄIN:

  1. Tulosta ja täytä laitekierratyslomake.
  2. Pakkaa kierrätettävät laitteet huolellisesti postipakettiin tai -pussiin. Laita pakettiin mukaan täytetty laitekierrätyslomake.
  3. Lähetä paketti maksutta osoitteeseen: Asiakaspalautus 607251, Nokeval Oy, Rounionkatu 107, 37150 Nokia

 

Fredman Customer Care palvelee arkisin klo 8-16

support@fredmangroup.com, puh. 010 411 0680

Puhelun hinta: 8,35snt/puhelu + 16,69snt/min (alv 24%)

Fredman Group