Vahvistusta Fredmanin foodservice-tuotteiden ja -palveluiden myyntitiimiin

27.10.2020

Minna Vaani on nimitetty asiakaspäälliköksi 5.8.2020 alkaen Fredman Professional Kitchen Oy:öön. Minna vastaa Fredmanin asiakkuuksista Etelä- ja Länsi-Suomen alueella. Hän raportoi toimessaan operatiiviselle johtajalle Jori Lukkarille.

Asiakastyö on tamperelaiselle B2B-myynnin ammattilaiselle intohimo ja asiakkaan palvelu parhaalla mahdollisella tavalla on hänelle sydämen asia. Sen vuoksi Minna on erittäin ilahtunut siitä, että Fredmanilla asiakastyytyväisyys pidetään kaiken toiminnan keskiössä. Lisäksi Minnan henkilökohtainen missio auttaa asiakasta menestymään istuu täydellisesti siihen, mitä Fredmanin asiakaspäälliköt päivittäin työssään tekevät.

Fredmanin asiakaspäällikön työssään Minna pystyy yhdistämään aiemman pitkän kokemuksensa myynnin parista sekä HoReCa-toimialan, keskusliikkeiden ja jälleenmyyjäverkostojen tuntemuksensa. Minnan monipuolinen tausta antaakin hyvät edellytykset hoitaa hänen vastuualueellensa kuuluvia foodservice-toimialan asiakkuuksia. Pian kolmen kuukauden työskentelyn myötä hän on ottanut haltuun Fredman-konseptituotteet ja Food Tech -palvelut sekä omaksunut, mitä täydellisen keittiön tavoittelu merkitsee. Minna on siten valmis ja myös innokas palvelemaan alueellaan toimivia ravintoloita, keskus- ja ammattikeittiöitä sekä ketjuasiakkaita toimivatpa he sitten yksityisellä tai julkisella sektorilla.

Iloisen ja energisen Minnan myötä Fredmanin Suomen foodservice-tuotteiden ja -palveluiden myyntitiimi on saanut vahvistusta, jonka myötä pystymme palvelemaan asiakkaitamme yhä paremmin.

Minna Vaanin tavoitat numerosta 050 413 9875 ja sähköpostitse tai Teamsilla minna.vaani@fredmangroup.com

Lisätietoja: Markku Lukkari, toimitusjohtaja, Fredman Professional Kitchen Oy, markku.lukkari@fredmangroup.com tai puh. 0500 682 605

Fredman Group