Fredman Groupin omistama ESKIMO®-brändi on jo yli 50 vuoden auttanut kotikokkeja ruoan valmistuksessa, säilytyksessä ja kierrättämisessä. ESKIMO® toimii kestävän huomisen puolesta. Fredman Operations valmistaa muun muassa aitoa ja alkuperäistä Elmu®kelmua, foliota, leivinpapereita ja biohajoavia tuotteita monien muiden keittiön klassikkotuotteiden lisäksi. Tutustu valikoimaan täältä.

TILAA ESKIMO®-UUTISKIRJE

Jos ruoanlaitto ja leivonta ovat intohimojasi, kannattaa rekisteröityä ESKIMO® uutiskirjeen tilaajaksi. Kuukausittaisessa uutiskirjeessä tarjoamme vinkkejä ruoanlaittoon, inspiraatiota arjen pyöritykseen ja herkullisia reseptejä. ESKIMO® tarjoaa vinkkejä myös hävikinvähentämiseen ja tuo kotikeittiöihin vastuullisia tuoteuutuuksia.

Tilaa uutiskirje

Tule mukaan tarinaan

ESKIMO®-tuotteilla sinun on helppo valmistaa hyvää ruokaa, säilyttää jämät ja tehdä niistä uusia aterioita. Täydellisessä keittiössä ei tuhlailla! Suomalaisissa kotikeittiöissä kaikki herkut hyödynnetään, säilötään ja kierrätetään.

ESKIMO®-tuotteiden avulla pystyt säätelemään kulutusta ja vähentämään hävikkiä vastuullisesti. ESKIMO®-tuotteissa käytetään mahdollisimman ekologisia materiaaleja. Ne valmistetaan Suomessa, tehtaallamme Raumalla.
Vastuullinen kuluttaminen on perheyrityksellemme ykkösasia. Siksi autamme sinua valitsemaan oikein.

Vähemmän hukkaa ja hävikkiä = Enemmän aterioita

ESKIMO®-tuotteet lunastavat aina lupauksen sustainable food contact. Se on ESKIMO® Eko -tae laadusta elintarvikekontaktissa oleville tuotteille. Tutustu ja ihastu! www.ekoeskimo.fi

Fredman Group