Valmistele keittiösi tulevaisuuteen Chefstein®:in avulla

Fredman Chefstein® on digitaalinen keittiön johtamisratkaisu, jonka avulla modernit hotelli- ja ravintola-alan yritykset voivat tehdä keittiöistään entistä älykkäämpiä.

Olemme suunnitelleet Chefstein®-sovelluksen yhdessä toimiala kumppanien ja asiakkaidemme kanssa, jotka etsivät jatkuvasti parempaa teknologiaa ja ratkaisuita tehokkuuden parantamiseen ammattikeittiöissä.

Chefstein®:in avulla keittiösi johtaminen on hyppysissäsi 24/7. Käyttäjäystävällinen mobiili- ja pöytätietokone käyttöliittymä mahdollistaa sinulle turvallisen keittiöympäristön luomisen. Pystyt monitoroimaan ruokien lämpötiloja, laitteiden raja-arvoja, sekä kaikkia muita kriittisiä tarkastelupisteitä. Chefstein®:in avulla saat integroitua keittiöösi työkaluja, joiden avulla parannat ruokaturvallisuutta ja hygienian tasoa, sekä ohjaat keittiön työskentelytapoja ja vähennät ruokahävikkiä.

Haluatko kuulla lisää miten digitalisoimalla keittiösi pystyt varmistamaan henkilökuntasi, asiakkaidesi ja ruokasi turvallisuuden? Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää siitä miten Chefstein® voi helpottaa elämää juuri sinun keittiössäsi!

Fredman Group