Operatiivinen hankintapäällikkö

Etsimme Fredmanin tehtaalle Raumalle määrätietoista, asiakaspalveluhenkistä ja energistä operatiivista hankintapäällikköä. Onko toimitusketjun hallinta intohimosi ja haluat kehittää laajasti ketjun koko prosessia? Tule meille työkaveriksi niin pääset rakentamaan tulevaisuuden varastoratkaisua sekä uudistamaan ja kehittämään näitä tukevia tietojärjestelmiä.

Lyhyesti meistä   

25-vuotisjuhlavuottaan viettävä Fredman on suomalainen perheyritys toisessa sukupolvessa. Valmistamme kotikokeille ja keittiöammattilaisille elintarviketurvallisia ja korkealaatuisia työvälineitä ja tarvikkeita. Oma tehtaamme sijaitsee Raumalla. Meillä työskentelee noin 85 fredmanilaista erilaisissa tehtävissä tuotannosta asiakaspalveluun ja digitaalisesta palvelukehityksestä logistiikkaan. Tutustu meihin tarkemmin osoitteessa: www.fredmangroup.com Haluatko olla mukana tarinassamme?
 

Haluatko olla mukana tarinassamme? 

Operatiivisena hankintapäällikkönä vastaat hankinnan, asiakaspalvelun ja tilaus/toimitusprosessin operatiivisesta toiminnasta, palveluiden tehokkuudesta ja laadusta. Työkavereina sinua odottavat ammattitaitoiset, hyvällä työmoraalilla ja asenteella varustetut ammattilaiset. Tiimisi on olennainen osa tehdastoimintojamme ja raportoit tehtaanjohtajalle.

Keskeisimmät tehtäväsi

Mitä toivomme sinulta?
Tehtävä on laaja-alainen emmekä odota sinun olevan jokaisen osa-alueen asiantuntija. Pärjäät mainiosti tehtävässä, jos sinulla on:  

Kykyä ymmärtää ja kehittää toimitusketjua laaja-alaisesti

Tarjoamme sinulle  

Oletko kiinnostunut tehtävästä?   

Työpaikan sijainti on Rauman Lapissa, mutta töitä on mahdollista tehdä osittain myös etänä. Kiinnostuitko? Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen; rekry@fredmangroup.com 22.5.2022 mennessä. Lisätiedot: tehtaanjohtaja Juha-Pekka Valo, puh. 050 499 8764 12.5. klo 14 – 16 tai 18.5 klo 14-16.00.

Fredman työnantajana

Lue lisää

Tutustu fredmanilaisiin

Lue lisää