Fredman tehtaanmyymälä

Eurajoentie 10, 27230 Lappi

Avoinna: ma-pe klo 10-17

Sähköposti

010 411 0726

Puheluhinta 8,35snt/puhelu + 16,69 snt/min (sis. alv 24%) soittaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä.

 

Fredmanin tehtaanmyymälä sijaitsee tehtaamme yhteydessä, Rauman Lapissa. Tehtaanmyymälässä on laaja valikoima Eskimo-työvälineitä kotikulinaristeille, sekä ammattilaisten suosimia Fredman-tuotteita. Myymälästä voi tehdä löytöjä kotiin tuotteista, joita vähittäismyymälöistä ei saa hankittua.

Tehtaanmyymälästä löytyy II-laadun tuotteita, edullisilla hinnoilla, sekä satunnaisesti myynnissä on myös poistomyyntieriä valikoimista poistuvista tuotteista. Tehtaanmyymälän valikoima vaihtelee suuresti, ja päivän aikana osa tuotteista saattaa loppua. Kesäaikaan kysyntä on huipussaan!

Yleisimmin II-laadun tuotteista saatavilla on:

  • Elmu®kelmu
  • Eskimo- ja Fredman-folio
  • Eskimo- ja Fredman-leivinpaperi
  • Eskimo- ja Fredman-suodatinpussit
  • Eskimo- ja Carita® -kuituliina
  • Fredman-kartonkivuoat

Olemme yrityksenä sitoutuneet savuttomaksi työpaikaksi 1.9.2016 alkaen. Koko tehdasalueemme, mukaanlukien tehtaanmyymälä ja sen ympäristö ovat savuttomia. Toivomme, että tehtaanmyymälässä vierailevat asiakkaamme kunnioittavat tätä sitoumusta.

Tehtaanmyymälä on auki arkisin maanantaista-perjantaihin klo 10-17. Toivotamme tervetulleeksi isotkin seurueet, ja toivoisimme ilmoituksen etukäteen tulostanne. Näin voimme varmistaa, että hyllyt notkuvat Eskimo-työvälineistä, ja niitä riittää varmasti kaikille.

Fredman Group