OMAVALVONTA AMMATTIKEITTIÖISSÄ

Elintarvikkeiden, ruokien ja työvälineiden turvallisuus ja keittiön hygienia muodostavat ammattikeittiön ruokaturvallisuuden ja laadun kivijalan. Haluamme nostaa omavalvonnan vain lain ja määräysten noudattamisesta pakkopullasta aterioiden herkullisuuden, turvallisuuden ja laadun kehittämiseen tähtääväksi työksi. Haluamme huolehtia rutiineista puolestasi.

Oheisten kysymysten avulla voit helposti selvittää, kuinka omavalvonta on hoidettu sinun ammattikeittiössäsi:

 • Onko käytössäsi digitaalinen ohjelma, joka automatisoi omavalvonnan rutiinit vai kirjaatko edelleen omavalvontamerkinnät kynällä ruutupaperille ja siitä excel-taulukkoon?
 • Ovatko keittiösi seinät täynnä post-it-lappuja ja irrallisia muistilistoja?
 • Ovatko kaikki omavalvontasuunnitelmasi, hygieniapassit ja raportit tallennettu samaan tietokantaan vai säilytätkö niitä edelleen paperilla erillisissä kansioissa?
 • Onko sinulla mahdollisuus tulostaa valmiit reaaliaikaiset raportit hygieniatarkastajille vai joudutko itse laatimaan raportin?
 • Saatko hälytyksen laitteiden vika- ja riskitilanteista, jotta voit ennakoida huoltotarpeita?
 • Saatko kirjattua ruokahävikin määrän helposti?
 • Onko keittiösi laitteisiin (vitriinit, kylmiöt, uunit ja pesukoneet jne.) asennettu huomaamattomat anturit, jotka tallentavat automaattisesti lämpötiladataa?
 • Saatko pintapuhtausnäytteen tuloksen heti?

FREDMAN FOOD TECH -PALVELUT APUNASI – AUTOMATISOI OMAVALVONNAN RUTIINIT

Luomme kanssasi puitteet ja pohjan turvallisten, säilyvien ja elintarvikemääräykset täyttävien tuotteiden valmistamiselle ja myymiselle.

Apunasi on kolme HACCP-palvelutasoa, jotka valvovat ja arvioivat keittiön vaaroja ja kriittisiä hallintapisteitä. Nimi HACCP tulee englanninkielisistä sanoista Hazard Analysis and Critical Control Points eli vaarojen arviointi ja kriittiset hallintapisteet.

Fredman Food Tech -palvelutasot

 1. Smart Kitchen -tasolla saat käyttöösi digitaalisen Fredman Pro -omavalvontasovelluksen, joka luo pohjan keittiön prosessien automatisoimiseen.
 2. Premium Kitche -tasolla keittiötietoa keräävät Kitchen Robo -sensorit valvovat laitteita 24/7 ja tekevät automaattisesti omavalvontakirjauksia. Saat hälytyksen poikkeustilanteissa.
 3. Perfect Kitchen -tasolla Chefstein visualisoi ja tarjoaa keittiötietoa reaaliaikaisesti toiminnan kehittämiseksi sekä ketju- että toimipaikkakohtaisesti.

 

fredman-sailytys-08601

HACCP-menettelyn avulla toiminnasta etsitään sellaiset kohdat, joihin sisältyy terveysriski, ja valitaan näistä kriittiset hallintapisteet. Nämä ovat sellaisia elintarviketurvallisuutta vaativia työ- tai käsittelyvaiheita, joissa riski voidaan todentaa ja niiden eteneminen pysäyttää.

Fredman Food Tech -palvelujen avulla voidaan digitaalisesti ja automaattisesti seurata ruoanvalmistusprosessin kaikkia vaiheita, kuten raaka-aineiden varastointia ja käsittelyä, ruokien valmistusta, pakkaamista, jakelua ja kuljetusta.

AUTOMATISOI OMAVALVONNAN RUTIINIT - OSTA FREDMAN PRO

Tutustu tästä keittiön johtamiseen ja omavalvonnan digitalisointiin suunniteltuun Fredman Pro -palveluun

Lue lisää Fredman Prosta

Fredman Group