STRIVE FOR THE PERFECT KITCHEN

FREDMAN PRO

Mikä on fredman pro?

Fredman Pro on ammattikeittiöiden johtamiseen ja omavalvonnan rutiinien automatisoimiseen Suomessa kehitetty digitaalinen palvelu. Se on laiteriippumaton ja skaalautuva, joten se sopii niin pienten kuin suurien ammattikeittiöiden johtamiseen. Fredmanin tapaan keittiötä johdetaan tiedolla ja tunteella, säästetään aikaa sekä minimoidaan riskit. 

Hyödyt omaan ammattikeittiöösi? Lue lisää ja tutustu!

FREDMAN PRO PALVELUT

Tutustu

KIRJAUDU SISÄÄN

Oma Fredman Pro -näkymäni

FREDMAN PRO KÄYTTÄJÄN SIVUT

Siirry

EI HUOLTA, EI PAPERIA, EI UNOHTUNEITA TEHTÄVIÄ

Fredman Pron avulla johdat koko keittiötä ja digitalisoit omavalvonnan kirjaukset. Voit unohtaa kansiot ja paperilaput. Palvelumme on integroitu päivittäisiin prosesseihin. Laitteisiin ja tiloihin asennettavat anturit keräävät tietoa keittiöstäsi 24/7, joten sinun ei enää tarvitse pelätä kylmiöiden liiallisista lämpenemisistä tai pakastimen sulamisesta. Saat hälytyksen riskitilanteista aina ensitilassa. Työntekijöidesi motivaatio paranee, koska he saavat käyttöönsä nykyaikaiset työvälineet, joissa siivousaikataulut ja tehtävälistat löytyvät valmiina. Sinun ei enää tarvitse huolehtia unohtuneista tehtävistä. Fredman Pron avulla parannat ruoan laatua, toiminnan kannattavuutta, säästät aikaa ja minimoit riskit.

Tutustu palveluun

MIKSI FREDMAN PRO?

Finnjävel-ravintolan keittiön omavalvonta on automatisoitu Fredman Pron avulla. Aikaa säästyy kaksi työpäivää kuukaudessa. Palvelu valvoo keittiön toimintoja ja hälyttää tarvittaessa. Katso vasemmalta Finnjävelin tarina.

Tutustu palveluun

JOHDA TIEDOLLA JA DIGITALISOI OMAVALVONTA

Keskitä hajallaan olevat ohjeet ja dokumentit. Luovu mapeista, muistilapuista ja paperipinoista. Yhdistä ohjeet, työkalut ja tulokset. Hallitse ohjeita ja suunnitelmia keskitetysti. Tarkkaile valvonnan toteuttamista reaaliajassa. Automatisoi, digitalisoi, säästä aikaa ja rahaa. Varmista ja todista laatutasosi.

Tutustu palveluun

MIKSI FREDMAN PRO?

Fredman Pro -palvelun käyttöönoton myötä Restel on luopunut ruutupapereista ja lämpötilan käsinkirjauksista. Palvelun avulla ketjun eri toimipisteiden omavalvonta on yhdistetty yhdeksi isoksi kokonaisuudeksi. Ruokaturvallisuuden ja laadun johtaminen on entistä helpompaa. Katso videolta, miten digitaalisen omavalvontapalvelun käyttöönotto on sujunut.

Tutustu palveluun

MIKSI FREDMAN PRO?

Digitaalisen ja pitkälle automatisoidun Fredman Pron avulla keittiöpäällikkö Tero Mäntykangas pystyy seuraamaan ruoan valmistusta ja todentamaan asiakkailleen laadun hetki hetkeltä. Fredman Pro on työkalu, joka valvoo puolestasi keittiön toimintoja, hoitaa omavalvontaa, parantaa myyntiä ja auttaa taistelussa hävikkiä vastaan. Se on työkalu, joka huolehtii ennenkaikkea ruokaturvallisuudesta ja laadusta. Ohessa Teron tarina ole hyvä

Tutustu palveluun

PALVELUMME

LÄMPÖTILAN JA KOSTEUDEN HALLINTA

Säilytä turvallisesti, valvo keskitetysti keittiölaitteiden, tilojen ja varastojen lämpötiloja ja kosteutta, digitalisoi vastaanottotarkastukset, pistomittaukset ja automatisoi kirjaukset ruokaturvallisuuden takaamiseksi.

PINTAHYGIENIA JA -PUHTAUS

Varmista tilojen, pintojen ja välineiden hygieniataso. Automatisoi pintapuhtausnäytteiden otto digitaalisen työvälinen ja huolehdi, että tulokset tallentuvat suoraan omavalvontasuunnitelmaasi.

DIGITAALINEN OMAVALVONTA

Unohda paperit ja siirry muokattavaan digitaliseen omavalvontapohjaan. Automatisoinnin avulla kaikkia mittauksia ei tarvitse enää kirjata käsin. Säästä aikaa ja tehosta toimintaa.

KEITTIÖN JOHTAMINEN JA VASTUULLISUUS

Seuraa ketjutasolla toimintaasi hallitusti yhden palvelun avulla. DIgitalisoi ja automatisoi prosessit tavoitteiden mukaan ja johda toimintaa oman keittiötietosi perusteella. MInimoi maine riskit ja kiinnitä huomiota vastuullisuuteen.

Lisää palveluita

Täydellisen keittiön kartoituslomake

Selvitä, miten Fredman Pron avulla sinun keittiössäsi voidaan säästää aikaa ja parantaa ruokaturvallisuutta?

Kartoita omaan keittiöösi sopiva palvelu tästä

Kysyttävää?

Ota yhteyttä

KIRJAUDU SISÄÄN

Fredman Pro

VIDEOT

Katso

Fredman Group