STRIVE FOR THE PERFECT KITCHEN

FREDMAN PRO

SIIRRY OMALLE FREDMAN PRO SIVUlLESI

Kirjaudu sisään tästä

Usein kysytyt kysymykset ja asiakastuki

KÄYTTÄJÄLLE

Lue lisää täältä

Katso videoilta, kuinka Fredman Pro mobiilisovellus toimii

FREDMAN PRO VIDEOT

Katso videot

Laitteiden huolto ja kalibrointi

Yhteystiedot

Mikä on fredman pro?

Fredman Pro on ammattikeittiöiden johtamiseen ja omavalvonnan rutiinien automatisoimiseen Suomessa kehitetty digitaalinen palvelu. Se sopii niin pienten kuin suurien ammattikeittiöiden johtamiseen. Fredmanin tapaan keittiötä johdetaan tiedolla, säästetään aikaa sekä minimoidaan riskit.

Tee testi ja selvitä, miten Fredman Pron avulla sinun keittiössäsi voidaan säästää aikaa ja parantaa ruokaturvallisuutta?

Ei huolta, ei paperia, ei unohtuneita tehtäviä

 

Fredman Pron avulla johdat koko keittiötä ja digitalisoit omavalvonnan kirjaukset. Voit unohtaa kansiot ja paperilaput. Palvelumme on integroitu päivittäisiin prosesseihin. Laitteisiin ja tiloihin asennettavat anturit keräävät tietoa keittiöstäsi 24/7, joten sinun ei enää tarvitse pelätä kylmiöiden liiallisista lämpenemisistä tai pakastimen sulamisesta. Saat hälytyksen riskitilanteista aina ensitilassa. Työntekijöidesi motivaatio paranee, koska he saavat käyttöönsä nykyaikaiset työvälineet, joissa siivousaikataulut ja tehtävälistat löytyvät valmiina. Sinun ei enää tarvitse huolehtia unohtuneista tehtävistä. Fredman Pron avulla parannat ruoan laatua, toiminnan kannattavuutta, säästät aikaa ja minimoit riskit.

JOHDA TIEDOLLA JA DIGITALISOI OMAVALVONTA

 

  • Keskitä hajallaan olevat ohjeet ja dokumentit.
  • Luovu mapeista, muistilapuista ja paperipinoista.
  • Yhdistä ohjeet, työkalut ja tulokset.
  • Hallitse ohjeita ja suunnitelmia keskitetysti.
  • Tarkkaile valvonnan toteuttamista reaaliajassa.
  • Automatisoi, digitalisoi, säästä aikaa ja rahaa.
  • Varmista ja todista laatutasosi.

MIKSI FREDMAN PRO?

Finnjävel-ravintolan keittiön omavalvonta on automatisoitu Fredman Pron avulla. Aikaa säästyy kaksi työpäivää kuukaudessa. Palvelu valvoo keittiön toimintoja ja hälyttää tarvittaessa. Katso vasemmalta Finnjävelin tarina.

Tutustu palveluun

PALVELUMME

LÄMPÖTILAN JA KOSTEUDEN HALLINTA

Säilytä turvallisesti, valvo keskitetysti keittiölaitteiden, tilojen ja varastojen lämpötiloja ja kosteutta, digitalisoi vastaanottotarkastukset, pistomittaukset ja automatisoi kirjaukset ruokaturvallisuuden takaamiseksi.

PINTAHYGIENIA JA -PUHTAUS

Varmista tilojen, pintojen ja välineiden hygieniataso. Automatisoi pintapuhtausnäytteiden otto digitaalisella työvälineellä ja tulokset tallentuvat suoraan omavalvontasuunnitelmaasi.

DIGITAALINEN OMAVALVONTA

Unohda paperit ja siirry muokattavaan digitaliseen omavalvontapohjaan. Automatisoinnin avulla kaikkia mittauksia ei tarvitse enää kirjata käsin. Säästä aikaa ja tehosta toimintaa.

KEITTIÖN JOHTAMINEN JA VASTUULLISUUS

Seuraa ketjutasolla toimintaasi hallitusti yhden palvelun avulla. DIgitalisoi ja automatisoi prosessit tavoitteiden mukaan ja johda toimintaa oman keittiötietosi perusteella. MInimoi maine riskit ja kiinnitä huomiota vastuullisuuteen.

Lisää palveluita

MIKSI FREDMAN PRO?

Digitaalisen ja pitkälle automatisoidun Fredman Pron avulla keittiöpäällikkö Tero Mäntykangas pystyy seuraamaan ruoan valmistusta ja todentamaan asiakkailleen laadun hetki hetkeltä. Fredman Pro on työkalu, joka valvoo puolestasi keittiön toimintoja, hoitaa omavalvontaa, parantaa myyntiä ja auttaa taistelussa hävikkiä vastaan. Se on työkalu, joka huolehtii ennenkaikkea ruokaturvallisuudesta ja laadusta. Ohessa Teron tarina ole hyvä

Tutustu palveluun

MIKSI FREDMAN PRO?

Fredman Pro -palvelun käyttöönoton myötä Restel on luopunut ruutupapereista ja lämpötilan käsinkirjauksista. Palvelun avulla ketjun eri toimipisteiden omavalvonta on yhdistetty yhdeksi isoksi kokonaisuudeksi. Ruokaturvallisuuden ja laadun johtaminen on entistä helpompaa. Katso videolta, miten digitaalisen omavalvontapalvelun käyttöönotto on sujunut.

Tutustu palveluun
Fredman Group