Monipuoliset krokopussit ja -saumaaja

Vitriineihin ja valmiiden tuotteiden pakkaamisen sopivat krokopussit ja -laitteet auttavat sinua suojaamaan työsi tuloksen. Näin takaat asiakkaallesi parhaan makuelämyksen. Voit pakata ohuisiin, läpinäkyviin krokopusseihin tuoreet täytetyt sämpylät, patongit, piiraat, salaatit ja muut vitriini-annokset. Asiakkaasi on helppoa kuljettaa tuote kun se on pakattu turvallisesti ja näyttävästi.

Pakkaamasi tuotteet pysyvät tuoreina ja raikkaina pitkään, joten pakkaaminen voidaan ajoittaa hiljaisempiin ajankohtiin. Näin pääset keskittymään ruuhka-aikoina asiakkaiden palvelemiseen. Monikäyttöinen krokopussi soveltuu myös vitriinituotteiden lämmittämiseen. Leikkaamalla pussin kulman auki, voit lämmittää tuotteen mikroaaltouunissa.

Pakkaamalla ruoka-tuotteet siististi ja hygieenisesti Kroko-pusseihin vähennät hävikkiä ja samalla pidät työtasot sekä vitriinit puhtaina. Suljet krokopussin nopeasti ja tehokkaasti pienikokoisella Krokopussin saumauslaitteella. Monipuolisessa valikoimassamme on saatavilla erikokoisia pusseja, joilla saat varmasti tuotteesi näyttävästi esille. Toteutamme krokopusseja myös asiakaspainatuksilla.

Krokopussit ja -saumaaja

Katso videolta, kuinka kätevästi pakkaat tuotteita Krokon avulla.

OSTA KROKOPUSSIT JA -LAITTEET VERKKOKAUPASTAMME

Siirry verkkokauppaan

Tutustu kartonkisiin take away -malleihimme

Lue lisää

Fredman Group