Ympäristöystävälliset ja suositut leivinpaperit ammattilaisille

Fredmanin leivinpaperit on valmistettu parhaista, puhtaista raaka-aineista ja saatavilla on tuotteita useassa eri arkkikoossa ja rullapituudessa. Fredman-leivinpaperituotteista löytyvä PEFC-merkki osoittaa, että valmistukseen käytetty puuraaka-aine on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä ja valvotuista kohteista.

Valmistamme asiakkaan toiveesta myös FSC-merkittyä leivinpaperia. Painatamme leivinpaperikoteloita asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Fredman-leivinpaperit ovat suomalaisen keittiöammattilaisen arvostamia täydellisiä työvälineitä. Tutustu leivinpaperivalikoimiimme verkkokaupassamme. Saatavilla on GN-vuokiin sopivia arkkileivinpapereita. Ne suojelevat GN-vuokia kypsennettävän ruoan tarttumiselta. Samalla se vähentää ruokahävikkiä, kun ruokaa ei tartu astian pohjaan. Myymme leivinpaperia myös ammattikeittiöiden tarpeisiin isommissa rullissa, jotka sopivat myös Elmu®kelmun ja Folion leikkaamiseen tarkoitettuun katkaisijaan. Kysyy lisää tuotteista ja laitteista asiakaspalvelustamme tai tilaa tuotteet suoraan netistä.

Leivinpaperituotteillemme on myönnetty Joutsenmerkki-tunnus.

OSTA JA TILAA LEIVINPAPERIT VERKKOKAUPASTAMME

Tutustu tuotteisiin ja valikoimiin

SIIRRY VERKKOKAUPPAAN

Fredman Group