Kategoria

 • Fredman
 • Tagit

  Rekry: Toimitusketjukoordinaattori

  Fredman – suomalainen keittiöperhe ruoan puolella. Yhdessä. Rohkeasti. Vastuullisesti. 

  Haemme Fredman Groupin tehtaalle Rauman Lappiin toimitusketjukoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen. 

  Työtehtävässä työskentelet osana asiakaspalvelutiimiä, rakentaen ainutlaatuista asiakaskokemusta. Olet myös päivittäin tiiviissä yhteistyössä eri liiketoimintayksiköiden kanssa. Asiakaskuntamme muodostuu niin kuluttajapuolen-, kuin ammattikeittiöpuolen asiakkaista. Palvelemme asiakkaitamme puhelimitse ja sähköisiä järjestelmiä käyttäen.  

  Päävastuut

  Mitä odotamme sinulta?

  Miksi Fredman? 

  Miten haen? 

  Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 17.12. mennessä rekry@fredmangroup.com otsikolla ”Toimitusketjukoordinaattori”.   

  Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, joten toimi nopeasti. Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen hankintapäällikkö Heidi Heino, puh 045 802 0605: 22.11. klo 15-16, 30.11. klo 10-11 ja 4.12 klo 15-16.  

  Käymme hakemuksia läpi ja kutsumme mahdollisesti ensimmäiselle haastattelukierrokselle jo hakuaikana. 

  Meistä 

  Olemme kotimainen perheyritys, jonka vastuullisuus ei ole epämääräistä viherpuhetta, vaan koko toiminnan läpileikkaavia läpinäkyviä tekoja. Meillä on laajin valikoima korkealaatuisia ikonisia tuotteita, ekologisia innovaatioita ja palveluita koti- ja ammattikeittiöihin yhden brändin alla, yhdestä paikasta. Ainoa Suomessa valmistettu suodatinpussi ja leivinpaperi, legendaarinen Elmu®Kelmu, kokkien rakastama kuituliina ja Suomen suosituin ammattikeittiöiden omavalvontapalvelu ovat esimerkkejä tavoista, joilla me viemme koko alaa eteenpäin. Edistämme uusia ja kestävämpiä ruoanlaittotapoja, joista on etua kaikille; koti- ja ammattikokeille ja ympäristölle. 

  Oma tehtaamme sijaitsee Rauman Lapissa ja pääkonttorimme Espoossa. Meillä työskentelee noin 90 fredmanilaista erilaisissa tehtävissä tuotannosta asiakaspalveluun ja digitaalisesta palvelukehityksestä logistiikkaan. 

  Tutustu meihin ja lue fredmanilaisten kokemuksia ja työntekijätarinoita!   

  Blogi: Toimittaja-arvioinnit vastuullisen hankinnan kulmakivenä Fredmanilla

  Kaarina Kiema | 27.11.2023 Fredmanilla on laaja verkosto raaka-aine- ja tavarantoimittajia eri puolilta maailmaa, ja toimittajien toimittajat ulottuvat vielä laajemmalle....

  Lue lisää
  Suomalaista leivinpaperia myydään maailmalle kiihtyvällä tahdilla

  Kotikokkauksen huippusesonki on käsillä ja leivinpaperi on yksi sesongin käytetyimmistä tuotteista. Viime vuonna keittiötuotteita valmistavan Fredmanin tehtaalta lähti maailmalle yli...

  Lue lisää