FREDMAN

Fredman (entinen ESKIMO®) on Fredman Groupin kuluttaja- ja ammattikeittiötuotebrändi. Tärkeimmät tuotteemme valmistetaan omalla tehtaallamme Rauman Lapissa. Meidät tunnetaan klassikkotuotteistamme, joita ovat suodatinpussit, leivinpaperi, folio ja muut leivonta- ja pakastustuotteet. Myös Elmu®kelmu tunnetaan lähes joka kodissa. Fredman tuo jatkuvasti markkinoille myös ekologisia biohajoavia tuotteita, kuten Fredman Eko paistopussin, Fredman Eko pakastuspussit ja Fredman Eko uunivuoan. Vastuullisuusvisiomme mukaan vuoteen 2030 mennessä kaikki tuotteemme ovat sekä kierrätettäviä että valmistettu uusiutuvista raaka-aineista.

Lue lisää

ELMU®KELMU

Aito ja alkuperäinen Elmu-kelmu on suomalaisen keittiöammattilaisen arvostama, täydellinen työväline, joka suojelee parhaita makuja, sillä se on ilmatiivis ja itsestään tarttuva. Se pysyy tiiviisti kiinni ja paikoillaan astian reunoilla.

Lue lisää

CARITA®

Carita on kaikkien tuntema ammattikeittiöiden sankaritar, joka luo tehokkuutta ammattikeittiöiden puhdistamiseen. Nukkaamaton kuituliina sopii niin kuiva-, nihkeä kuin märkäpyyhintäänkin. Suosittu Carita on ollut käytössä ammattikeittiöissä jo useiden vuosien ajan. Sen uskomaton teho on koettava itse käytössä.

Lue lisää

COMPLE®

Comple-laitteilla ja -tuotteilla annostelet, suljet, pakkaat ja kuljetat ateriat helposti ja nopeasti halutun lämpöisenä perille. Koko homma hoituu nopeasti, tehokkaasti ja hygieenisesti. Asiakkaidemme kokemusten mukaan Comple säästää rahaa, aikaa ja tilaa.

Lue lisää

VIKAN

Keittiösi puhtaus vaikuttaa suoraan valmistamasi ruoan laatuun. Vikan-puhdistusvälineet ovat kehitetty yhtä suurella intohimolla kuin veitsesi. Puhdistusväline on ergonomisesti muotoiltu käteesi ja voit luottaa siihen, että saavutat haluamasi lopputuloksen, mahdollisimman hyvän hygienia- ja elintarviketurvallisuuden tason, yhdellä siivouskerralla. Vikan-puhdistusvälineillä estät  mikrobien ja bakteerien levittymisen paikasta toiseen.

Lue lisää

FREDMAN PRO

Fredman Pro on helppokäyttöinen, digitaalinen omavalvontapalvelu ammattikeittiöihin. Se valvoo ruoan valmistus-, säilytys- ja kuljetuslämpötiloja sekä keittiöhygienian tasoa ja laatua. Voit muuttaa koko omavalvontasi sähköiseen muotoon ja luopua paperikirjaamisista. 

Lue lisää
Fredman Group