ESKIMO®

ESKIMO® on Fredman Groupin kuluttajatuotebrändi. Tärkeimmät tuotteemme valmistetaan omalla tehtaallamme Rauman Lapissa. ESKIMO® tunnetaan klassikkotuotteistamme, joita ovat suodatinpussit, leivinpaperi, folio ja muut ESKIMO® leivonta- ja pakastustuotteet. Myös Elmu®kelmu tunnetaan lähes joka kodissa. ESKIMO® tuo jatkuvasti markkinoille myös ekologisia biohajoavia tuotteita, kuten ESKIMO® Eko paistopussin, ESKIMO® Eko pakastuspussit ja ESKIMO® Eko uunivuoan. Sillä ESKIMO® toimii kestävän huomisen puolesta.

Lue lisää

ELMU®KELMU

Aito ja alkuperäinen Elmu-kelmu on suomalaisen keittiöammattilaisen arvostama, täydellinen työväline, joka suojelee parhaita makuja, sillä se on ilmatiivis ja itsestään tarttuva. Se pysyy tiiviisti kiinni ja paikoillaan astian reunoilla.

Lue lisää

FREDMAN PRO

Fredman Pro on helppokäyttöinen, digitaalinen omavalvontajärjestelmä ammattikeittiöihin. Se valvoo ruoan valmistus-, säilytys- ja kuljetuslämpötiloja sekä keittiöhygienian tasoa ja laatua. Voit muuttaa koko omavalvontasi sähköiseen muotoon ja luopua paperikirjaamisista. Siirry tästä Fredman Pro -palvelun sivuille.

Lue lisää

COMPLE®-ATERIAPALVELUJÄRJESTELMÄ

Comple-laitteilla ja -tuotteilla annostelet, suljet, pakkaat ja kuljetat ateriat helposti ja nopeasti halutun lämpöisenä perille. Koko homma hoituu nopeasti, tehokkaasti ja hygieenisesti. Asiakkaidemme kokemusten mukaan Comple säästää rahaa, aikaa ja tilaa.

Lue lisää

CARITA®

Carita on kaikkien tuntema ammattikeittiöiden sankaritar, joka luo tehokkuutta ammattikeittiöiden puhdistamiseen. Nukkaamaton kuituliina sopii niin kuiva-, nihkeä kuin märkäpyyhintäänkin. Suosittu Carita on ollut käytössä ammattikeittiöissä jo useiden vuosien ajan. Sen uskomaton teho on koettava itse käytössä.

Lue lisää

VIKAN

Keittiösi puhtaus vaikuttaa suoraan valmistamasi ruoan laatuun. Vikan-puhdistusvälineet ovat kehitetty yhtä suurella intohimolla kuin veitsesi. Puhdistusväline on ergonomisesti muotoiltu käteesi ja voit luottaa siihen, että saavutat haluamasi lopputuloksen, mahdollisimman hyvän hygienia- ja elintarviketurvallisuuden tason, yhdellä siivouskerralla. Vikan-puhdistusvälineillä estät  mikrobien ja bakteerien levittymisen paikasta toiseen.

Lue lisää
Fredman Group