COMPLE-KULJETUSLAATIKOT

Säilytät, pakkaat, kuljetat ja jakelet. Sinulle on tärkeintä tuoreuden ja laadun säilyminen. Puhtaat raaka-aineet, parhaat maut ja herkulliset ateriat ansaitsevat juuri elintarvikkeille suunnitellut ja hyväksytyt säilytys- ja kuljetusratkaisut. Comple-kuljetuslaatikot ottavat huomioon elintarvikkeiden kuljetukseen liittyvät vaatimukset.

ERINOMAINEN ERISTYSKYKY

Monipuoliset lämpö- ja kylmälaatikot

Huolehdit elintarvikkeiden säilytyslämpötiloista ruoan laadun, säilyvyyden ja parhaiden makujen takaamiseksi. Haluat tietysti, että myös kuljetuksen ja säilytyksen aikana kylmä pysyy kylmänä ja kuuma kuumana. Erinomaisen eristyskyvyn omaavilla Comple lämpö- ja kylmäsäilytys-laatikoilla valmiit ruoka-annokset ja erilaiset vaativat raaka-aineet kulkevat hygieenisesti ja turvallisesti.

Erinomainen eristyskyky sekä tiivis kansi takaavat toivotun lämpötilan ylläpidon kuljetuksen aikana.

Comple lämpö- ja kylmäsäilytyslaatikot kestävät lämpö-tilavaihtelut -40°C ja +100°C välillä.

TUKEVAT KANTOKAHVAT JA KANNEN KIINNITYSMEKANISMI

Laatikon sisäreunoihin muotoillut käsitilat auttavat sinua nostamaan säilytysastiat ja annosvuoat helposti ilman nostolevyä. Iskunkestävä materiaali, tukeva ulkorakenne ja vahva kansi ja mahdollistavat laatikoiden pinoamisen niin, että kuljetettava ruoka säilyy mahdollisimman laadukkaana. Laatikoita on turvallista käyttää uudelleen ja uudelleen, koska voit pestä ne aina käytön jälkeen koneellisesti.

COMPLE-LAATIKOT ATERIAPALVELUUN

Comple -konseptiin on saatavilla lämpölaatikko, johon jokaiselle ateriakomponentille on suunniteltu oma paikka. Järjestelmä on yhteensopiva myös Fredman Food Tech kanssa, joka seuraa lämpötiloja kuljetuksen aikana ja huolehtii omavalvontamääräysten toteutumisesta.

Laatikkoon on mahdollista lisätä värikoodaukset jakelun sujuvoittamiseksi.

ATERIAKOMPONENTEILLE OMAT PAIKAT

ISKUN KESTÄVÄ MATERIAALI

Tutustu tarkemmin lämpölaatikoihin ja osta ne

Fredmanin verkkokaupasta

Fredman Group