COMPLE-KULJETUSLAATIKOT

Säilytät, pakkaat, kuljetat ja jakelet. Sinulle on tärkeintä tuoreuden ja laadun säilyminen. Puhtaat raaka-aineet, parhaat maut ja herkulliset ateriat ansaitsevat juuri elintarvikkeille suunnitellut ja hyväksytyt säilytys- ja kuljetusratkaisut. Comple-kuljetuslaatikot ottavat huomioon elintarvikkeiden kuljetukseen liittyvät vaatimukset.

ERINOMAINEN ERISTYSKYKY

Monipuoliset lämpö- ja kylmälaatikot

Huolehdit elintarvikkeiden säilytyslämpötiloista ruoan laadun, säilyvyyden ja parhaiden makujen takaamiseksi. Haluat tietysti, että myös kuljetuksen ja säilytyksen aikana kylmä pysyy kylmänä ja kuuma kuumana. Erinomaisen eristyskyvyn omaavilla Comple lämpö- ja kylmäsäilytys-laatikoilla valmiit ruoka-annokset ja erilaiset vaativat raaka-aineet kulkevat hygieenisesti ja turvallisesti.

Erinomainen eristyskyky sekä tiivis kansi takaavat toivotun lämpötilan ylläpidon kuljetuksen aikana.

Comple lämpö- ja kylmäsäilytyslaatikot kestävät lämpö-tilavaihtelut -40°C ja +100°C välillä.

TUKEVAT KANTOKAHVAT JA KANNEN KIINNITYSMEKANISMI

Laatikon sisäreunoihin muotoillut käsitilat auttavat sinua nostamaan säilytysastiat ja annosvuoat helposti ilman nostolevyä. Iskunkestävä materiaali, tukeva ulkorakenne ja vahva kansi ja mahdollistavat laatikoiden pinoamisen niin, että kuljetettava ruoka säilyy mahdollisimman laadukkaana. Laatikoita on turvallista käyttää uudelleen ja uudelleen, koska voit pestä ne aina käytön jälkeen koneellisesti.

ATERIAKOMPONENTEILLE OMAT PAIKAT

COMPLE-LAATIKOT ATERIAPALVELUUN

Comple -konseptiin on saatavilla lämpölaatikko, johon jokaiselle ateriakomponentille on suunniteltu oma paikka. Järjestelmä on yhteensopiva myös Fredman Professional Kitchen Systemin kanssa, joka seuraa lämpötiloja kuljetuksen aikana ja huolehtii omavalvontamääräysten toteutumisesta.

Laatikkoon on mahdollista lisätä värikoodaukset jakelun sujuvoittamiseksi.

comple-ateriapalvelulaatikot

ISKUN KESTÄVÄ MATERIAALI

Tutustu tarkemmin lämpölaatikoihin ja osta ne

Fredman Shopista

Kevyt, kestävä ja kokoontaitettava taittolaatikko

Kevyet ja kestävät taittolaatikot ovat suunniteltu erityisesti raaka-aineiden ja kylmien
elintarvike
pakkausten kuten lounassalaattien ja sämpylöiden kuljetukseen.

Taitettavien reunojen ja GN-mitoituksen vuoksi säästät kallista tilaa laatikoiden varastoinnissa ja paluukuljetuksissa.

Kevyen ja pinottavan rakenteen vuoksi sinun on helppo käsitellä ja kuljettaa laatikoita niin rullakossa kuin EUR-lavalla. Ritilärakenteen ansiosta taittolaatikon voi pestä ja kuivata myös kokoon taitettuna.

KOKOONTAITETTAVA JA PINOTTAVA

Tutustu tarkemmin taittolaatikkoon ja osta se

Fredman Shopista

Fredman Group