FOLIO

Fredmanille Professional Food Contact tarkoittaa ammattilaisten työvälineeltään vaatimaa laatua. Kaikki tuotteemme lunastavat aina lupauksemme Professional Food Contact – ammattilaisten elintarvikekontaktissa käytettäville tuotteille asettamat laatuvaatimukset.

Fredman-folio on suomalaisen keittiöammattilaisen arvostama, täydellinen työväline, joka suojelee parhaita makuja niin ruokaa valmistaessa kuin säilyttäessä. Se kestää erinomaisesti kuumuutta, kosteutta ja pakkasasteita.

Voit käyttää foliota niin uunissa, grillissä kuin kylmiössä, jääkaapissa ja pakastimessakin. Mikrossa voit käyttää foliota, jos laitteen valmistaja sallii sen. Folio ei sovi käytettäväksi suoraan metallisten pintojen kanssa, joten älä käytä sitä esimerkiksi suoraan uunin pohjalla. Tummunut folio on vaaraton.

Pakkaus suojaa tuotteen kuljetuksessa ja siinä on ainutlaatuinen terä, jolla voit annostella sopivia käyttömääriä. Styrox-pakkaus suojaa folion auringon valolta ja pitää tuotteen hygieenisenä, jotta vältät hävikin käyttämällä rullan loppuun asti.

Osta Fredman-foliotuotteita verkkokaupastamme

SIIRRY VERKKOKAUPPAAN

Fredman Group