Monipuoliset krokopussit ja -saumaaja

Krokosaumaajalla suljettavat krokopussit sopivat erinomaisesti vitriini- ja take away -tuotteiden pakkaamiseen ja ne auttavat sinua suojaamaan työsi tuloksen. Näin takaat asiakkaallesi parhaan makuelämyksen. Voit pakata ohuisiin, läpinäkyviin krokopusseihin tuoreet täytetyt leivät, patongit, piiraat, salaatit ja muut vitriiniannokset. Asiakkaasi on helppoa kuljettaa ostamansa tuote, kun se on pakattu tiiviisti ja turvallisesti.

Pakkaamasi tuotteet pysyvät tuoreina, raikkaina ja näyttävinä pitkään, joten pakkaaminen voidaan ajoittaa hiljaisempiin ajankohtiin. Näin pääset keskittymään ruuhka-aikoina asiakkaiden palvelemiseen. Monikäyttöinen krokopussi soveltuu myös vitriinituotteiden lämmittämiseen. Leikkaamalla pussin kulman auki, voit lämmittää tuotteen mikroaaltouunissa.

Pakkaamalla ruokatuotteet siististi ja hygieenisesti krokopusseihin vähennät hävikkiä ja samalla pidät työtasot sekä vitriinit puhtaina. Suljet krokopussin nopeasti ja tehokkaasti pienikokoisella krokosaumaajalla. Monipuolisessa valikoimassamme on saatavilla erikokoisia pusseja, joilla saat varmasti tuotteesi näyttävästi esille. Toteutamme krokopusseja myös asiakaspainatuksilla.

Krokopussit ja -saumaaja

Katso videolta, kuinka kätevästi pakkaat tuotteita Krokon avulla.

OSTA KROKOPUSSIT JA -SAUMAAJA VERKKOKAUPASTAMME

SIIRRY VERKKOKAUPPAAN

Tutustu kartonkisiin take away -malleihimme

Lue lisää

Fredman Group