Sopimusvalmistus

Asiakkaille räätälöityjä tuotteita

Tarvitsetko kartonki-, paperi- ja kuitukangastuotteillesi valmistajaa? Meillä on pitkä kokemus puu- ja kuitupohjaisten raaka-aineiden jatkojalostusta. Tuotamme jatkuvasti Rauman Lapissa sijaitsevassa tehtaallamme asiakkaillemme räätälöityjä tuotteita. Asiakaspainatuksella valmistettuja elintarvikekontaktiin sopivia kartonkirasioita, leivinpaperituotteita ja suodatinpusseja viedään Sveitsiin, Englantiin ja Yhdysvaltoihin asti.

Ammattitaitoista osaamista

Vuosien kokemuksen ja pitkien asiakassuhteiden ansiosta meille on kertynyt valtavasti osaamista ja erittäin hyvä materiaalituntemus. Panostamme tuotekehitykseen ja henkilöstön osaamiseen. Intohimonamme on miettiä yhdessä toimittajien ja asiakkaidemme kanssa, kuinka raaka-aineista saadaan kehitetyksi uusia erinomaisia tuotteita. Tuotekehityksemme ansiosta markkinoille on syntynyt aivan uudenlaisia pakkausratkaisuja.

Erinomainen toimitusvarmuus

Asiakkaidemme mukaan olemme yksi Suomen parhaista toimitusvarmuudella mitattuna. Toimitusvarmuuden rinnalla mittaamme tarkasti tuotteiden laatua ja asiakastyytyväisyyttä. Huomioimme asiakkaan tarpeet ja aikataulun aina suunnittelusta tuotantoon ja otamme asiakkaan mukaan tuotantoprosessiin alusta asti. Meiltä saat apua myös tuotteiden muotoiluun ja designiin, ja meillä on mahdollisuus räätälöidä pakkaukset ja kotelot sinun toiveidesi mukaisesi.  Palvelun lisäksi asiakastyytyväisyys tarkoittaa tuotteiden erinomaista laatua ja vastuullista toimintaa. Olemme saavuttaneet useiden laatua mittaavien tahojen luottamuksen.

Asiakaspainatukset

Valmistamme asiakkaan omaa brändi-ilmettä mukailevia Krokopusseja, Comple®-kartonkivuokia ja muita kartonkisia take away -tuotteita. 50.000 kappaleen tilauseriin on mahdollista painattaa yrityksesi logo ja tiedot pelkällä kertaluonteisella painokustannuksella.

Kivikylä

Toteutimme asiakkaan toiveesta vaihtoehdon muovipakkaukselle. Nyt Kivikylän leikkeleitä myydään Rauman Lapissa valmistetussa ekologisemmassa kartonkipakkauksessa.

BIOHAJOAVA KARTONKIRASIA

Biohajoavan muovin ja kartongin yhdistelmästä valmistettuja rasioita valmistuu Rauman Lapissa. Rasiat leikataan, painetaan ja nuutataan valmiiksi paikan päällä. Inspiroidumme siitä, että saamme kehittää materiaaleja ja tuotteita entistä ympäristöystävällisempään suuntaan.

Lue lisää

IF YOU CARE -LEIVINPAPERI

Valmistamme yhdysvaltalaiselle If You Care -brändille leivinpaperia. Leivinpaperia myydään Whole Foods -elintarvikekauppaketjulle, joka on erikoistunut mm. luomuelintarvikkeisiin ja vastuulliseen toimintaan.

Tutustu IYC-brändiin

Oletko kiinnostunut räätälöidyistä ratkaisuista?

Kerro, miten voimme olla avuksi.

Ota yhteyttä

Fredman Group