Ympäristöystävälliset ja suositut leivinpaperit ammattilaisille

Fredmanille Professional Food Contact tarkoittaa ammattilaisten työvälineeltään vaatimaa laatua. Kaikki tuotteemme lunastavat aina lupauksemme Professional Food Contact – ammattilaisten elintarvikekontaktissa käytettäville tuotteille asettamat laatuvaatimukset.

Fredmanin leivinpaperit on valmistettu parhaista, puhtaista raaka-aineista ja saatavilla on tuotteita useassa eri arkkikoossa ja rullapituudessa. Fredman-leivinpaperituotteista löytyvä PEFC™-merkki osoittaa, että valmistukseen käytetty puuraaka-aine on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä ja valvotuista kohteista.

Valmistamme asiakkaan toiveesta myös FSC®-merkittyä leivinpaperia. Painatamme leivinpaperikoteloita asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Fredman-leivinpaperit ovat suomalaisen keittiöammattilaisen arvostamia täydellisiä työvälineitä. Tutustu leivinpaperivalikoimiimme verkkokaupassamme. Saatavilla on GN-vuokiin sopivia arkkileivinpapereita. Ne suojelevat GN-vuokia kypsennettävän ruoan tarttumiselta. Samalla se vähentää ruokahävikkiä, kun ruokaa ei tartu astian pohjaan. Myymme leivinpaperia myös ammattikeittiöiden tarpeisiin isommissa rullissa, jotka sopivat myös Elmu®kelmun ja Folion leikkaamiseen tarkoitettuun katkaisijaan. Kysyy lisää tuotteista ja laitteista asiakaspalvelustamme tai tilaa tuotteet suoraan netistä.

FREDMAN LEIVINPAPERIT VERKKOKAUPASTAMME

Tutustu tuotteisiin ja valikoimiin

SIIRRY VERKKOKAUPPAAN

Fredman Group